Yandex Metrica

BİLSEM "Bireysel Degerlendirme Randevunuz Olusturulacaktir" ne demek? BİLSEM sınav sonucu Randevunuz oluşturulacaktır anlamı nedir?

BİLSEM "Bireysel Degerlendirme Randevunuz Olusturulacaktir" ne demek? BİLSEM sınav sonucu Randevunuz oluşturulacaktır anlamı nedir?

Bilsem ön değerlendirme sınav sonuçları 18 Nisan'da MEB tarafından açıklandı. Sonuçları gören veliler ekranda yazanların ne anlama geldiğini merak ediyor. "Bireysel Degerlendirme Randevunuz Olusturulacaktir" ibaresi ile karşılaşan veliler bunun anlamını araştırmaya başladı. Peki BİLSEM sınav sonuçlarında "Bireysel Değerlendirme Randevunuz Oluşturulacaktır" ne demek?

Gündem

30.04.2024, 12:05

2024 BİLSEM ön değerlendirme sınav sonuçları açıklandı. İlkokul 1., 2. ve 3. sınıf düzeyinde uygulanan Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri ön değerlendirme sınavlarına binlerce öğrenci katılmıştı. Yetenek alanlarına göre ön değerlendirmeye giren çocuklarının sınav sonuçlarını heyecanla bekleyen aileler 18 Nisan'da sonuçları öğrendi. Sonuç kısmında "Bireysel Değerlendirme Randevunuz Oluşturulacaktır" ibaresinin ne anlama geldiği ise merak konusu oldu.

14 il teyakkuzda! Meteoroloji 'Kuvvetli geliyor' diyerek uyardı 14 il teyakkuzda! Meteoroloji 'Kuvvetli geliyor' diyerek uyardı Haberi Görüntüle

BİREYSEL DEĞERLENDİRME RANDEVUNUZ OLUŞTURULACAKTIR NE DEMEK?

Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri ön değerlendirme sınavları 10 Şubat - 14 Nisan tarihleri arasında tamamlanmasında tamamladı. Sonuçlar MEB'in internet sitesinden yayınlandı. "Bireysel Değerlendirme Randevunuz Oluşturulacaktır" ibaresinin ne alma geldiği merak konusu oldu. Sınav sonuçlarından öğrencilerin etkilenmemesi için kazandı yada kazanamadı gibi bir ifade yer almıyor. Ön değerlendirme aşamasından bireysel değerlendirme aşamasını kazanan öğrencilerin sonuç ekranında "Bireysel değerlendirme randevunuz oluşturulacaktır."  ifadesi yer alıyor. 

Taksim metrosunda intihar mı oldu 26 Nisan? Taksim metrosu kapatıldı mı, neden? Taksim metrosunda intihar mı oldu 26 Nisan? Taksim metrosu kapatıldı... Haberi Görüntüle

BİLSEM SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

BİLSEM ön değerlendirme sonuçları https://www.meb.gov.tr/ adresinden sorgulanabilir. 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading