Yandex Metrica

CHP lideri Özgür Özel'den skandal sözler! Jandarma'ya iftira attı

CHP lideri Özgür Özel'den skandal sözler! Jandarma'ya iftira attı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında skandal açıklamalarda bulundu. Gazeteci Deniz Zeyrek ile tartışan Özgür Özel, Jandarmaya "darp" iftirası attı. CHP İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntüleri sorulan CHP lideri Özel, skandal görüntüleri nasıl savunacağını şaşırdı. 

Gündem

03.04.2024, 23:01

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bağlantılı kişilerin başrolünde olduğu para sayma görüntülerini savunurken skandal ifadelere imza atan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'li gazeteci Deniz Zeyrek ile tartıştı. Hızını alamayan Özel, seçimlerde sandık görevlilerinin jandarma ekipleri tarafından darp edildiği iftirasını da attı. 

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine 10 gün kala CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den skandal bir seçim açıklaması geldi. SZC TV canlı yayınına katılan Özel, seçimlerde sandıkların başına Jandarma'nın getirildiğini ve sandık görevlilerinin darp edildiğini söyledi.

Duruşmaya Selahattin Demirtaş'ta sanık sıfatıyla katıldı! 108 kişinin yargılandığı Kobani davasında yeni gelişme! Duruşmaya Selahattin Demirtaş'ta sanık sıfatıyla katıldı! 108 kişinin yargılandığı Kobani... Haberi Görüntüle

'DARP EDİP DIŞARI ATTIĞI SÜREÇLER OLUYOR'

Özel, "Karşı tarafın devlet gücüyle karşınızda olduğu, Jandarma'yı getirdiği, yolladığını sandık görevlisini darp edip dışarı attığı süreçler oluyor. Onları hep beraber yaşadık" dedi.

CHP Genel Merkez binasında gazetecileri konuk eden CHP lideri Özgür Özel ile gazeteci Deniz Zeyrek arasında canlı yayında tartışma çıktı.

Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok... Haberi Görüntüle

DENİZ ZEYREK'İN SÖZLERİ ÖZGÜR ÖZEL'İ SİNİRLENDİRDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV'ye konuk oldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel ile gazeteci Deniz Zeyrek arasında gergin anlar yaşandı. Muhalefetin çözüm bulmak yerine şikayet ettiğini ifade eden Zeyrek, Özgür Özel'i sinirlendirdi.

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

"O ZAMAN BEN CHP GENEL BAŞKANI OLAYIM"

Özel'in "Şimdi bakın en kolayı burada, yani mikroba hastalık yaptığından dolayı sual sormayıp, antibiyotiğe etkililiğini soruyorsunuz." sözlerine Zeyrek ise, "O zaman ben CHP Genel Başkanı olayım." yanıtını verdi.

CHP lideri Özel, Zeyrek'e "Muhalefete saldırmanın konforundan biraz daha adilane bakmak lazım bu işlere. En kolay yol muhalefete saldırmak." diyerek tepki gösterdi.

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

"SİYASET ŞİKAYET ETMEZ, ÇÖZÜM BULUR"

Deniz Zeyrek ise, "Ben şikayet edebilirim vatandaş olarak ama vatandaş siyasetten çözüm bekliyor. Siyaset şikayet etmez, çözüm bulur." dedi.

Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS geçiş ücretleri kaç TL? Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL'DEN 'KELEŞ SAYMANDI' İDDİASI

İstanbul'daki para sayma görüntülerine ilişkin soru üzerine Özel, gündemlerinin ekonomi, milletin sorununun geçim derdi olduğunu belirterek, "Para sayma görüntülerini yayınladılar. Orada ne dediler? Cumhuriyet Halk Partisi'nin il binasında çekilen görüntüdür ve kurultay süreciyle ilgilidir. O görüntüyü genişletince ve gerçeğine ulaşınca, görüntünün il binası satın alması için olduğu ortaya çıkıyor. Para sayan kişinin o gün Ekrem Bey'in danışmanı değil, bugün Ekrem Bey'in danışmanı, o gün ilin saymanı olduğu, il yöneticisi olduğu ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı. 

Görüntülerde para sayan kişi olan Fatih Keleş, İmamoğlu'nun kasası olarak biliniyordu. Öte yandan Fatih Keleş'in görüntülerin çekildiği tarihte İBB Meclis Üyesi görevinde olduğu belirtildi. 

 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading