Yandex Metrica

Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS geçiş ücretleri kaç TL?

Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS geçiş ücretleri kaç TL?

Ramazan bayramında tatil için memleketlerine giden vatandaşlar, otoyollarda seyhat etmeye başladı. Ancak vatandaşlar ise tatil gidişi ve dönüşünde otoyollarda Hızlı Geçiş Sistemi (HGS)'nin ücretli olup olmadığını merak ediyor. Vatadnaşlar Bayramda HGS ücretsi mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS geçiş ücretleri kaç TL? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...  

Gündem

01.05.2024, 23:43

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu bayram süresi boyunca HGS geçişlerinden ücret alınıp alınmaycağı hakkında açıklama yapmıştı. Vatandaşlar ise bayram süresinde tatile gidiş ve dönüşlerde Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS geçiş ücretleri kaç TL? sorusuna cevap aramaya başladı. 

Gelir gelmez kıyım yaptı! 'Bilecikli Targaryen' denilen CHP’li belediye başkanı 200 kişiyi işten çıkardı! Gelir gelmez kıyım yaptı! 'Bilecikli Targaryen' denilen CHP’li belediye başkanı... Haberi Görüntüle

BAYRAMDA HGS ÜCRETSİZ Mİ?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesinde olan otoyollar ve köprülerin 9 günlük ramazan bayramı süreci boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.

Ramazan Bayramı tatilinin 6-14 Nisan tarihleri arasında vatandaşların ücretsiz olarak HGS sisteminden geçiş yapabilecekleri öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla köprü ve otoyol ücretlerinin 9 günlük tatil süresi boyunca ücretsiz olacağı ve vatandaşların köprü ve otoyollarda ücretsiz şekilde seyehat edeceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading