Yandex Metrica

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı!

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı!

Diyarbakır Belediyesi'nde  yine bir skandal yaşandı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye meclisinde Türk bayrağının kaldırılmasına tepkiler devam ederken bu kez de aynı durum belediyenin internet sitesinde yaşandı.

Gündem

24.04.2024, 00:17

DEM Parti'nin kazandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde 31 Mart yerel seçimlerinin ardından meclis salonundaki Türk bayrağını kaldırdığı tespit edilmişti. Son olarak Diyarbakır Belediyesi’nin resmi web sitesinde bulunan Türk Bayrağı da kaldırıldı.Bayrak gelen tepkilerin ardından aynı şekilde geri eklendi.

Valilik duyurdu! Kısıtlamalar kısmi olarak kaldırıldı: İşte ulaşıma açılan yerler... Valilik duyurdu! Kısıtlamalar kısmi olarak kaldırıldı: İşte ulaşıma açılan yerler... Haberi Görüntüle

TEPKİLERDEN SONRA SİTE KAPATILDI 

Tepkilerin ardından siteye girmek isteyenler "Web sitemiz şu an bakım modundadır. Anlayışınız için teşekkürler" uyarısıyla karşılaştı.Ve site bir süre bakıma alındıktan sonra Türk bayrağı eklenerek yeniden açıldı.

Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Yazar Eylem Tok’un oğlu'nun öldürdüğü kişinin eşi ilk kez konuştu: Nerede vicdan? Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Yazar Eylem Tok’un oğlu'nun öldürdüğü... Haberi Görüntüle

DEM PARTİLİLERDEN YENİ BİR BAYRAK SKANDALI 

Yerel seçimlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni kazanan DEM Parti'nin skandalla silsilesine bir yenisi daha eklendi.Diyarbakır'da seçimleri kazanan DEM Parti, meclis salonunda bulunan Türk bayrağını kaldırmıştı. Salonun aralık ayında çekilen karelerinde Türk bayrağının olduğu görülürken, nisan ayında çekilen karelerde ise kaldırıldığı ortaya çıkmıştı.Yaşananlar sonrası Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tepkilerin ardından Türk bayrağını olması gerektiği yere astı ve görüntüler kabul edilmedi. 

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

RESMİ İNTERNET SİTESİNDE YER ALAN TÜRK BAYRAĞI KALDIRILDI 

O olaya iişkin tepkiler devam ederken  bu kez de DEM Parti yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan Türk bayrağı kaldırıldı.Tepki çeken uygulamalara bir yenisinin daha eklenmesiyle birlikte sosyal medyada kullanıcıları büyük tepki gösterdi. 

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu? Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir... Haberi Görüntüle

ATATÜRK VE ERDOĞAN'A KÜFÜR EDİLDİ 

Sur Belediyesi'nde değişim töreninde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret edildi. Öte yandan Cumartesi  ortaya çıkan görüntülerde DEM Parti tarafından kazanılan Sur Belediyesi'nde Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edildi.

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim? Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFLARA BAKILARAK HAKARET EDİLDİ

Belediye binasına giren DEM Partililer; Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını görünce, "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" diyerek hakaret etti.Daha sonra ise olayın araştırılması için İçişleri Bakanlığı, mülkiye müfettişi görevlendirdi.

Steam neden açılmıyor, çöktü mü 1 Mayıs? Steam neden donuyor, sorun mu var? Steam neden açılmıyor, çöktü mü 1 Mayıs? Steam neden donuyor,... Haberi Görüntüle

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ 

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “DEM Parti yöneticilerinin Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir” dedi.

Başkentte kritik toplantı! YİK, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplandı! Başkentte kritik toplantı! YİK, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplandı! Haberi Görüntüle

OLAYDA BİR KİŞİ TUTUKLANDI 

Bakan Yerlikaya, akşam saatlerinde yaptığı ikinci paylaşımında ise hakaret içeren sözler sarf eden U.G. isimli şüphelinin Diyarbakır Emniyeti tarafından gözaltına alındığını duyurdu. Gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading