Yandex Metrica

CHP'li Ümit Kocasakal partililere seslendi: CHP'yi işgalden kurtarın!

CHP'li Ümit Kocasakal partililere seslendi: CHP'yi işgalden kurtarın!

Partiden ihraç edilen CHP'li Ümit Kocasakal, Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi ilkelerinden ve programından uzaklaştırdığını iddia eden Kocasakal, partililere 'Lütfen sessiz ve tepkisiz kalmayın. Artık harekete geçerek partimizi bu işgalden, bu fütursuzluklardan kurtarın' ifadesinde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:18

CHP'nin boykot kararı aldığı CNN Türk televizyonunda programa çıktıktan sonra partiden ihraç edilen Ümit Kocasakal tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulunan Kocasakal, şunları söyledi:

Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor... Haberi Görüntüle

'SEYİT RIZA'YI DA ONURSAL ÜYE YAPARSINIZ ARTIK'

Duydunuz mu? Kemal Bey (Kılıçdaroğlu) "helalleşme yolculuğuna" çıkma kararı almış! Lafa gelince Atatürk'ün partisi, ama lafa gelince Atatürkçüsünüz değil mi? Anlaşılıyor ki af dilenip, helalleşilecek ve bu şekilde kapatılacak ilk yara 'Dersim katliamı' Seyit Rıza'yı da onursal üye yaparsınız artık.

ümit kocasakal

Baykar'a 'İsrail'e jet yakıtı satmışlar' iftirası atmıştı! İBB provokatörüne CHP para yağdırmış! Baykar'a 'İsrail'e jet yakıtı satmışlar' iftirası atmıştı! İBB provokatörüne CHP... Haberi Görüntüle

'CANAN HANIMI KIRACAK HALLERİ YOK'

Kocasakal, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni tezlerini destekleyen paylaşımına da göndermede bulunarak, "1915 Ermeni soykırımı' ile de 'yüzleşilmeli', helalleşilip kucaklaşılmalı. Herhalde 1919 Canan Hanımı kıracak halleri yok!" ifadesini kullandı.

4 Mayıs bugün hangi maçlar var? Süper Lig'de 4 Mayıs'ta Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin maçı var mı? 4 Mayıs bugün hangi maçlar var? Süper Lig'de 4 Mayıs'ta... Haberi Görüntüle

'YALVARIYORUM, PARTİMİZİ İŞGALDEN KURTARIN'

Kocasakal, CHP örgütlerine ve partililere de Kılıçdaroğlu'na karşı ayaklanma çağrısında bulunarak, "İhraç edilmiş ancak kağıt üstünde değil, gerçek ve kökten bir CHP’li olarak Partililere, örgüte sesleniyor ve yalvarıyorum: Lütfen artık harekete geçerek Partimizi bu işgalden, bu fütursuzluklardan kurtarın. Çok geç olmadan. Lütfen sessiz ve tepkisiz kalmayın. Partimizi ilkelerine ve programına yabancı bir avuç kişiye bırakmayın" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading