Yandex Metrica

CHP'li belediyenin vicdansızlığı gözler önüne serildi! Yardım afişlerini kaldırıp yılbaşı afişi astılar

CHP'li belediyenin vicdansızlığı gözler önüne serildi! Yardım afişlerini kaldırıp yılbaşı afişi astılar

Adana'da SMA hastası çocuk için asılan afiş, CHP'li Ceyhan Belediyesi tarafından kaldırıldı. Yardım afişinin yerine yılbaşı afişi asıldı.

Gündem

12.03.2024, 22:25

CHP'li Adana Ceyhan Belediyesi'nde vicdansızlığın böylesi dedirten bir skandal yaşandı. Belediye Başkanı Hülya Erdem, 4 yaşındaki SMA hastası çocuk için asılan bağış afişini kaldırtıp, üzerinde kendi fotoğrafının da olduğu yılbaşı kutlama afişi astırdı. 

Erdem'in bu hareketi, ilçe halkının tepkisini çekti.

İstanbul trafiğinde ilginç görüntüler 'yok artık' dedirtti: Otoyola atla çıktı! İstanbul trafiğinde ilginç görüntüler 'yok artık' dedirtti: Otoyola atla çıktı! Haberi Görüntüle

"AFİŞİ KENDİ İMKANLARIMLA YAPTIRDIM"

Sabah'a konuşan 3 çocuk babası Yusuf Aslan, "Yıllardır kullanılmayan billboarda çocuğumun afişini kendi imkanlarımla yaptırdım. Fakat Ceyhan Belediyesi kampanyamızın başında destekçimiz olduğunu ve her türlü yardımda bulunacağını belirtiller. Ancak Belediye Başkanı Hülya Erdem yavruma bağış yapılması için kendi imkanlarımla yaptırdığım afişi kaldırıp yerine kendi reklamını aşmış.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 Netflix'te mi olacak? Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 Netflix'te... Haberi Görüntüle

"HASTA BEBEĞİN KAMPANYASINA NASIL ENGEL OLUR ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Bir belediye hasta bebeğin kampanyasına nasıl engel olur anlamış değilim. Ben bir baba olarak kızımı yaşatmaya çalışıyorum fakat umutlarımızın çalınmasını kabul edemiyorum. Destek olmuyorsanız köstekte olmayın" dedi.

Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi Haberi Görüntüle

9 AY YOĞUN BAKIMDA KALDI

Aslan çiftinin 3 çocuğunun en küçüğü olan Aslı Aslan 3 aylıkken solunum sıkıntısı yüzünden doktora götürüldü. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda bebeğin SMA 1 Tipi hastası olduğu tespit edildi. 9 ay yoğun bakımda kalan talihsiz bebek daha sonra taburcu edildi.

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

AİLENİN MADDİ DURUMU TEDAVİ İÇİN YETERLİ DEĞİL

Aslan ailesi canlarından çok sevdikleri kızlarını yaşatmak kolları sıvadı. İnşaat sektöründe çalışan ve maddi durumu kızının tedavisini karşılayacak durumda olmayan baba Yusuf Aslan, kızını yaşatmak için Valiliğin onayıyla 2021 yılında yardım kampanyası başlattı.

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı? Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1... Haberi Görüntüle

'YANLIŞLIK OLDU' DEDİLER

Aslan Ailesi kendi imkanlarıyla hazırladığı afişler, pankartları ilçenin çeşitli yerlerine astı. Ancak CHP'li belediye ailenin astığı afişleri ve pankartları yıktı. Aileyi ziyaret eden CHP'li başkan Hülya Erdem, yanlışlık olduğunu ve afişlerin tekrar asılacağını söylemesi rağmen verdiği sözü tutmadı.

Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti? Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi... Haberi Görüntüle

"İYİLİK MELEĞİM OLUR MUSUN?"

Baba Yusuf Aslan iki gün önce 3 metre uzunluğunda 5 metre genişliğinde üzerinde, "Minik çiçeklerimiz solmasın Haydi Türkiye susma SMA değil Aslı kızımız kazansın. Ben SMA Tip 1 savaşçısı Aslı Aslan. İyilik meleğim olur musun?" yazılı afişi İnönü Bulvarı Kaymakamlık önünde bulunan billboarda astı. Ancak afiş zabıta görevlileri tarafından sökülüp atılırken yerine başkan Erdem'in fotoğrafının yer aldığı yeni yıl kutlama afiş asıldı. Kızının umutlarının çalındığını ifade eden baba Yusuf Aslan bu duruma isyan etti.

İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder görevinden istifa etti İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper... Haberi Görüntüle

"DESTEK OLMUYORLARSA KÖSTEK DE OLMASINLAR"

Kampanyada bugüne kadar tedavi masrafının yüzde 8'lik bölümünü toplayabildiklerini anlatan baba, "Yıllardır kullanılmayan billboarda kendi imkarımla yaptırdığım bebeğimin afişini astım. Ama belediye yeni yıl kutlaması için kaldırdı. Daha önce astığım afişleri de yırtmışlardı.

Başkan Hülya Erdem evimize gelip yanlış anlaşılma olduğunu, yeniden afişlerin asılacağını, hatta maddi konuda destek olacağını söylemesine rağmen sözünü tutmadı. Hiçbir desteği olmadığı gibi kendi imkanımla yaptırdığım afişi de söktürdü. Bir belediye hasta bebeğin kampanyasına nasıl engel olur anlamış değilim.

Ben bir baba olarak kızımı yaşatmaya çalışıyorum fakat umutlarımızın çalınmasını kabul edemiyorum. Destek olmuyorsanız köstekte olmayın. Ayrıca hayırseverlerin kızımın kampanyasına destek olmasını istiyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading