Yandex Metrica

Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi

Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinin ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos'un konuğu olarak sahaya çıktı ve 3-2 mağlup oldu. Ancak sarı-lacivertli ekip, ikinci yarıda ortaya koyduğu futbolla rövanş maçı öncesi umut verdi. Turu geçmeleri durumunda ise kasaları dolacak. Peki Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak?

Gündem

19.04.2024, 07:26

Gelecek hafta İstanbul Kadıköy'de Olympiakos'u ağırlayacak olan sarı-lacivertliler, 2 farklı gol avantajı elde etmeleri halinde yarı finale yükselecek. Fenerbahçe'nin bu sezon UEFA'dan elde ettiği gelir ve yarı finale çıkması durumunda kazanacağı para ödülü de netleşti. Peki Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak?

23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı mı? 23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS'U ELERSE NE KADAR KAZANACAK? 

Fenerbahçe, rövanş maçında Olympiakos'u mağlup etmesi durumunda UEFA'dan ekstra 500 bin Euro gelir elde edecek. Sarı-lacivertliler, en az 2 farklı galibiyet alırlarsa yarı finale yükselecekler. Yarı finale çıkmaları halinde ise Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nden 2 milyon Euro'luk bonusu kasasına koyacak. 

Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar - Samandıra Metrosu saat kaçta açılacak? Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE UEFA KONFERANS LİGİ'NDEN NE KADAR GELİR ELDE ETTİ?

Fenerbahçe, şu ana kadar turnuvadaki performansıyla toplamda 10 milyon 319 bin Euro gelir elde etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading