Yandex Metrica

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı?

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı?

1 Mayıs'ta sendikaların kutlamak için gitmek istedikleri Taksim Meydanı için İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. İstanbul Valisi Davut Gül 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı'nın kutlamalar için kapalı olacağını açıkladı. 1 Mayıs'ta Taksim'de işi olan ve alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar ise Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. 

Gündem

01.05.2024, 19:34

1 Mayıs denildiği zaman akla ilk gelen mekanlardan biri olan Taksim Meydanı ile ilgili tanbul Valisi Davut Gül'den açıklama geldi. 1 Mayıs 2024'te Taksim'de gezintiye çıkmak isteyen, alışveriş yapmak isteyen ve işe gitmek isteyen vatandaşlar Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri açık mı? sorularına yanıt aramaya başladı.

Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

TAKSİM MEYDANI 1 MAYIS'TA AÇIK MI, KAPALI MI?

Taksim Meydanı’nın 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak. Açıklama İstanbul Valisi Davut Gül'den geldi. Gül “Taksim bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Talep eden herkese Taksim’de kutlamaların olmayacağını ilettik. Taksim’in dışındaki bir alanda kutlanacak.” dedi. 

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem Yılmaz ısırılmış kurabiye olayı ne? Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem... Haberi Görüntüle

TAKSİM'DE 1 MAYIS'TA İŞ YERLERİ, MAĞAZALAR AÇIK MI?

İstanbul Valisi Davut Gül 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamındaki kutlamalarda 1 Mayıs'ın kapalı olacağını açıkladı. Gül, açıklamasında “Biliyorsunuz 1 Mayıs, 2012 yılından itibaren Taksim'de kutlanmıyor. Dolayısıyla da Taksim bu anlamda sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading