Yandex Metrica

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem Yılmaz ısırılmış kurabiye olayı ne?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem Yılmaz ısırılmış kurabiye olayı ne?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın son paylaştığı fotoğraflar, sosyal medya kulislerinde büyük bir dikkatle incelendi. Bazı hayranlar ve takipçiler, bu fotoğrafların eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya bir gönderme olduğunu düşündüler. Peki, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem Yılmaz ısırılmış kurabiye olayı ne?

Gündem

04.05.2024, 01:36

Son zamanlarda adı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yapmakla anılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisine yönelik yapılan eleştirilere sert bir yanıt verdi. Peki,  Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem Yılmaz ısırılmış kurabiye olayı ne?

Kocasına tasma takıp gezdiren kadın kimdir? Kocasına neden tasma taktı? Kocasına tasma takıp gezdiren kadın kimdir? Kocasına neden tasma taktı? Haberi Görüntüle

CEM YILMAZ VE SERENAY SARIKAYA NEDEN AYRILDI, OLAY NE?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın son paylaşımı, sosyal medyada bir kez daha büyük bir yankı uyandırdı. Yılmaz, ısırılmış bir Acıbadem kurabiyesi fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ancak, bu paylaşım da eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme olarak algılandı ve bu durum Yılmaz'ın sinirlerini bozdu.

Sosyal medyada sıklıkla tarif ve spor paylaşımları yapan, Necla Karahalil'le ilişkisi bulunan Cem Yılmaz, geçtiğimiz "GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri" gecesindeki dekolteli elbisesiyle gündeme gelen eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya dair yapılan bu tür yorumlardan oldukça rahatsız oldu. Yılmaz'ın, ayrık gözleriyle tanınan İngiliz komedyen Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşması, Sarıkaya'nın fiziksel özelliklerine gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı. Ancak, Yılmaz'ın bu yorumlara karşı sessiz kalmaması ve tepki göstermesi, sosyal medya platformlarında yeni bir tartışma başlattı.

İzmir, deprem riskiyle karşı karşıya: 7.1 deprem üretecek Tuzla fayı iki bin yıldır kırılmıyor! İzmir, deprem riskiyle karşı karşıya: 7.1 deprem üretecek Tuzla fayı... Haberi Görüntüle

CEM YILMAZ ISIRILMIŞ KURABİYE OLAYI NE?

Ünlü komedyenin son paylaşımı da tartışma yarattı. Cem Yılmaz, "Acıbadem'deyim ama iyiyim, küçük mutluluklar" notuyla bir fotoğraf paylaştı, üzerinde ısırılmış bir Acıbadem kurabiyesi vardı. Ancak, bu paylaşım da yeniden Serenay Sarıkaya'ya gönderme olarak yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading