Yandex Metrica

Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti?

Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti?

Diyarbakır'da doktor olduğu öğrenilen G.Ç., bir atış poligonunda intihar etmesi gündemde bomba etkisi yarattı. Araştırmalar sonucunda, doktorun Bitcoin yatırımlarında büyük bir zarara uğradığını gösterdi. Peki, Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti?
 

Gündem

24.04.2024, 11:54

Geçtiğimiz günlerde bir doktor, Diyarbakır'ın merkezindeki Kayapınar ilçesinde bulunan bir atış poligonunda, kullandığı tabanca ile intihar etmesi sonucu sosyal medyada gündeme geldi. 33 yaşındaki doktorun, Bitcoin yatırımlarında büyük zararlar yaşadığı belirlendi. Peki, Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti?

Türk döneri tescillendi mi? AB'de Türk döneri ne zaman tescillenecek? Türk döneri tescillendi mi? AB'de Türk döneri ne zaman tescillenecek? Haberi Görüntüle

ATIŞ POLİGONUNDA DOKTOR NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Gelen bilgiler doğrultusunda, Diyarbakır'ın merkezindeki Fırat Mahallesi'nde bulunan bir atış poligonuna gelen 33 yaşındaki Doktor G. Ç, bulunduğu yerde elindeki tabancayı kafasına doğrultarak tetiği çekti. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesiyle birlikte sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekibi, doktorun yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cenaze, otopsi işlemlerinin ardından defnedildi. 

Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024? Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı... Haberi Görüntüle

ATIŞ POLİGONUNDA DOKTOR NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Silvan Yolarası Aile Sağlık Merkezi'nde çalışan G.Ç'nin, bir gün önce de aynı atış poligonuna gittiği belirlendi. G.Ç'nin sosyal medya hesabından, Bitcoin yatırımlarında önemli bir zarara uğradığını paylaştığı ortaya çıktı. Takipçileri ise üzüntülerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading