Yandex Metrica

Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024?

Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024?

Şanlıurfa'da sokaklarda çıplak dolaşan bir kadın, vatandaşların dikkatini çekti ve olay hızla gündeme oturdu. Kadının kim olduğu ve neden çıplak dolaştığı konusunda yapılan araştırmalar devam ediyor. Peki, Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024?

Gündem

03.05.2024, 20:13

Viranşehir ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ve uyuşturucu madde kullanmış olabileceği iddia edilen genç bir kadın, sokak ortasında çıplak bir şekilde görüntülendi. Bu olay, hızla ilçe ve çevresinde dikkat çekti ve kamuoyunda tartışma yarattı. Peki, Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024?

4 Mayıs bugün hangi maçlar var? Süper Lig'de 4 Mayıs'ta Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin maçı var mı? 4 Mayıs bugün hangi maçlar var? Süper Lig'de 4 Mayıs'ta... Haberi Görüntüle

ŞANLIURFA'DA ÇIPLAK KADIN SOKSKTA NEDEN GEZDİ?

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde cep telefonuyla kaydedilen bir görüntü, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde, psikolojik sorunları olduğu ve uyuşturucu madde kullanmış olabileceği öne sürülen genç bir kadın, sokak ortasında çıplak bir şekilde görüntülendi. Bu olay, bölgede büyük yankı uyandırdı ve kamuoyunda geniş çapta tartışma konusu oldu.

TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? Haberi Görüntüle

ŞANLIURFA'DA ÇIPLAK KADIN OLAYI NE 2024?

Kadının çıplak halini cep telefonu ile kayda alan vatandaş "Neden böyle giyindin?" sorusunu kadına yöneltti. Kadın ise "Çünkü şu an bir savaş içindeyiz. Ve sıkıntılar yaşıyorum, kendimi ifade edemiyorum" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

1

0

0

1

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading