Yandex Metrica

CHP Dem'leniyor! Terörü kınamayan Özgür Özel'e PKK medyasından övgü: Kandil'in takdirini kazandı!

CHP Dem'leniyor! Terörü kınamayan Özgür Özel'e PKK medyasından övgü: Kandil'in takdirini kazandı!

CHP koltuğuna oturduğu ilk günden beri Kandil'in istekleri doğrultusunda hareket eden Özgür Özel'e PKK medyasından övgü dolu sözler geldi. Terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonrası şehit olan 12 askerimiz için TBMM'de hazırlanan ortak bildiriye imza atmayan Özel, Kandil'in takdirini kazandı. Terör örgütü PKK'ya yakın yayınlar yapan Medya Haber'e katılan terör sempatizanı sözde siyasetçi Hasan Çewlig, Özgür Özel'in bildiriyi imzalamamasını memnuniyetle karşıladığını bildirdi.

Gündem

02.05.2024, 16:49

Türkiye Kuzey Irak Pençe Kilit operasyon üssüne gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen askerlerini yasını tutarken, CHP ve HDP/DEM Parti kirli iş birliklerini genişletmeye devam ediyor. Son olarak Meclis'te terörle ilgili görüşülen bildiriye AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi imza attı. CHP ve DEM Parti ortak metne imza atmadı. Bunun üzerine birçok siyasiden CHP'ye tepki gösterildi.

Yeni Yargıtay başkanı Ömer Kerkez kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Yargıtay başkanı Ömer Kerkez kimdir, kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

"CHP DEM PARTİ'NİN VESAYETİ ALTINDA"

Teröre karşı Meclis'te hazırlanan ortak bildiriye imza atmayan CHP'yi sert bir dille eleştiren AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "CHP tam manasıyla DEM Parti'nin vesayeti altında, ona kuyruğunu kaptırmış adeta" dedi. Sözlerine devam eden Akbaşoğlu, CHP'nin DEM Parti ile ittifak arayışında olduğunu belirterek, "CHP genel başkanı ortaya koyduğu gerekçe uydurulmuş bir gerekçe, doğru bir gerekçe değil. Bu asla kabul edilemez bir durumdur bunun sebebi DEM ile bir ittifak arayışı." şeklinde konuştu.

Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

"HANGİ İFADEYE KARŞISINIZ?"

Ortak bildiriye imza atmayan CHP'ye bir tepki de eski ortağı İYİ Parti'den geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, "Hangi gerekçeyle olursa olsun bunu yapmaya hakkınız yoktur" ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Vural, CHP yönetimini "Hangi ifadeye karşısınız? Egemenliğini temsil ettiğiniz Türk milleti cevap bekliyor" sözleri ile eleştirdi.

Ünlü gece kulübüne baskın! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' suç örgütlerine operasyon: 24 gözaltı Ünlü gece kulübüne baskın! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' suç örgütlerine... Haberi Görüntüle

CHP KARIŞTI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in skandal kararı sonrası CHP'de de tepki sesleri yükselmeye başladı. Akif Hamzaçebi, 'Amalı' cümlelerle bildiriye destek beyanında bulunmamanın gerekçesi olamayacağını belirtti. Ortak bildirinin imzalanarak yayınlanmasını istedi. Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da terörle mücadelenin parti değil, devlet meselesi olduğunu vurguladı. "O bildiriye ben imza atıyorum. Unutulmamalıdır ki ülke de devlet de hepimizin" dedi.

Bu akşam (11 Mayıs) neden maç yok? Galatasaray, Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu akşam (11 Mayıs) neden maç yok? Galatasaray, Fenerbahçe'nin maçı... Haberi Görüntüle

KANDİL'İN GÖZÜNE GİRDİ

Özgür Özel'in ortak bildiri kararı Türkiye'de büyük tepkilere neden olurken, Kandil'de ise olumlu karşılandı. PKK destekçisi yayınlarıyla bilinen Medya Haber'e katılan terör sempatizanı sözde siyasetçi Hasan Çewlig, kurultayda seçildiği gün terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'a selam gönderen Özgür Özel'in bildiri tavrını takdirle karşıladı. "CHP'nin şimdiye kadar noter görevi gördüğünü aktaran Çewlig; "CHP, her türlü sınır dışı operasyonlara, tezkerelere koşulsuz destek veriyordu. Şimdi diyor ki bakalım, çatlama başladı bunu böyle okumak lazım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading