Yandex Metrica

BM Genel Sekreteri Guterres: Türkiye'nin tahıl koridorundaki rolü umut verici

BM Genel Sekreteri Guterres: Türkiye'nin tahıl koridorundaki rolü umut verici

Son dakika haberleri... Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, yıllık üst düzey küresel toplantının açılışında konuştu. Guterres, "Karadeniz'deki tahıl anlaşmasına Türkiye'nin yardımlarıyla ulaşıldı" ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:50

Son dakika haberleri... Dünyanın dört bir yanından 150'den fazla devlet başkanı ve hükümet başkanının katıldığı Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu görüşmelerinin açılış konuşmasını yapan BM Genel Sekreteri Guterres, küresel bir gıda krizini tetikleyen Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmaya ilişkin "Karadeniz'deki tahıl anlaşmasına Türkiye'nin yardımlarıyla ulaşıldı" dedi.

'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' 'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' Haberi Görüntüle

DÜNYA BÜYÜK TEHLİKEDE

"Jeopolitik bölünmüşlükler Güvenlik Konseyi'nin işleyişini, uluslararası hukuku ve işbirliğini baltalıyor. Bu şekilde devam edemeyiz" diyen Guterres dünyanın "büyük tehlike"de olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading