Yandex Metrica

Bakan uyardı: Yurt genelinde sıcaklıklar artacak! Bazı illerde 30 derecenin üstüne çıkacak

Bakan uyardı: Yurt genelinde sıcaklıklar artacak! Bazı illerde 30 derecenin üstüne çıkacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerine çıkacağını belirtirken vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi.

Gündem

17.04.2024, 11:44

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahmini raporu yayımladı. Yayımlanan rapora göre yurt genelinde hava sıcaklıklarında artış görülecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sıcak hava konusunda vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi.

23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz mi? 23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz... Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİ ÜZERİNDE SEYREDECEK

Hava sıcaklığının Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji, rüzgarın, Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Yenimahalle-Şentepe teleferiği kapalı mı, ne zaman açılacak? Yenimahalle-Şentepe teleferiği neden kapatıldı? Yenimahalle-Şentepe teleferiği kapalı mı, ne zaman açılacak? Yenimahalle-Şentepe teleferiği neden... Haberi Görüntüle

ÇIĞ TEHLİKESİNE KARŞI UYARI

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmeye göre; Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunuyor.

Son dakika: Datça'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Datça'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR ARTIYOR

Yurt genelinde bugünden itibaren sıcaklıklar artacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hava sıcaklığı konusunda vatandaşları uyardı.

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporuna göre yurt genelinde bugünden itibaren sıcaklıklarda artış beklendiğini belirtti.

'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' 'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' Haberi Görüntüle

BAZI İLLERDE 30 DERECENİN ÜSTÜNE ÇIKACAK

Sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üstünde seyretmesinin beklendiğini aktaran Özhaseki, şu ifadeleri kullandı; "Bazı illerimizde sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkması öngörülmekte. Özellikle yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün verileri doğrultusunda dikkatli ve tedbirli olmalarını istirham ediyorum. Bununla birlikte doğal oksijen kaynağımız olan ormanlarımızda da havaların ısınmasıyla beraber herhangi bir yangın olmaması için tüm vatandaşlarımızın duyarlı hareket etmelerini bekliyorum."

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading