Yandex Metrica

Sitede Ara

4 ilde kamu çalışanlarına idari izin

4 ilde kamu çalışanlarına idari izin

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarından dolayı 4 kentte, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele idari izin verildi.

Gündem

23.01.2024, 18:44

Kar yağışı bazı bölgelerde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ulaşımda da bazı aksamalar yaşanıyor. Bu nedenle bazı illerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personele idari izin verildi.

Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de taksici cinayeti! Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de... Haberi Görüntüle

MALATYA

Kent genelinde yoğun kar yağışı ve yollarda oluşan buzlanmaya bağlı ulaşımda karşılaşılan olumsuzluklardan dolayı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu bazı kararlar aldı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından hamile, engelli ve kronik ağır hastalığı (kanser, KOAH, kalp ve böbrek yetmezliği, organ nakli ve organ yetmezliği, serebrovasküler vb. kronik rahatsızlığı bulunanlar) olan memur ve diğer kamu görevlilerinin 1 Şubat 2022 Salı günü idari izinli sayılmasına karar verilmiştir."

Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak? Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan?... Haberi Görüntüle

NEVŞEHİR

İl genelinde etkisini devam ettiren kar yağışı ve olumsuz hava koşulları ulaşımda aksamalara yol açtı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin 1 Şubat Salı günü idari izinli sayılmasına karar verildiği belirtildi.

Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM... Haberi Görüntüle

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da olumsuz hava koşullarından dolayı kamu kurumlarında çalışan hamile ve engellilere 2 gün idari izin verildi.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, soğuk hava koşullarından dolayı il genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler, engelli ve malul gazi kamu personelinin yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte çalıştı' dedi CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte... Haberi Görüntüle

SİVAS

İl merkezi ve ilçelerde etkisi artarak devam eden kar yağışından dolayı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde kriz masası oluşturuldu.

Sivas Valisi Salih Ayhan tüm kurumların hummalı şekilde sahada görev yaptığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bazı idari kararlar da aldık. Mesailer 2 gün 09.30'da başlayacak ve 17.00'de bitecek. Bunun temel mantığı ise yollarımızın sabah ulaşıma hazır olması. Belediyemizden gelen taleple bu şekilde bir adım atmış olduk. Hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın yaşam koşullarını zorlaştırmayıp onlara insani görevimizin gereği olarak da idari izin verdik. İl genelindeki hareketliliği biraz azaltarak da çalışmaları kolaylaştırmayı hedefledik."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading