Yandex Metrica

CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte çalıştı' dedi

CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte çalıştı' dedi

Seçimin en çok konuşulan illerinden olan Hatay'da CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, görevinden istifa ettiğini duyurdu.  

Gündem

27.04.2024, 18:43

CHP'nin Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, seçim sürecinde parti kadrolarında yer alan yöneticilerin Hatay'da aleyhte çalıştığını belirterek görevinden istifa ettiğini duyurdu.

31 Mart Yerel seçimlerinin en çok konuşulan illerinden olan Hatay, CHP yönetiminden AK Parti'ye geçti. Seçim öncesinde adaylık tartışmalarıyla gündeme gelen Hatay'da kaybeden taraf olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki istifa ettiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Haberi Görüntüle

CHP HATAY İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Tiryaki, parti kadrolarında yer alan yöneticilerin aleyhte çalışma yaptığını öne süren Tiryaki, "İskenderun’u kıl payı kaybettik, yıkık bir kent Antakya’yı türlü sebeplerle kaybettik. Partimizin kalelerinden Defne’yi kazansak da oy oranımız düştü, Samandağ’ı kaybettik" ifadelerini kullandı.

Tiryaki, mağlubiyetin sorumluluğu, adaylarının arkasında dik durmayı bilmenin gereği olarak istifa ettiğini, fakat partisini bir neferi olmaya devam edeceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading