Yandex Metrica

31 Mart'ta marketler açık mı? Seçim günü A101-BİM-ŞOK-Migros açık mı, kapalı mı? Zincir marketler saat kaçta açılacak?

31 Mart'ta marketler açık mı? Seçim günü A101-BİM-ŞOK-Migros açık mı, kapalı mı? Zincir marketler saat kaçta açılacak?

Milyonlarca seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü oy kullanacak. Seçim günü bazı yasaklar da uygulamaya konacak. Bazı iş yerleri 341 Mart'ta kapalı olacak. Market alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar ise 31 Mart'ta marketler açık mı? Seçim günü A101-BİM-ŞOK-Migros açık mı, kapalı mı? Zincir marketler saat kaçta açılacak? sorularının yanıtını internette araştırıyor.

Gündem

01.04.2024, 06:53

Milyonlarca seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçimlerde oy kullanmak için sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) açıkladığı seçim takvimine göre seçim günü bazı tedbirler ve yasaklar da uygulamaya konacak. 31 Mart günü bazı işletmeler kapalı olacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Haberi Görüntüle

31 MART'TA MARKETLER AÇIK MI?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde marketler açık olacak. Marketler normal çalışma saatlerinde vatandaşlara hizmet verecek. 31 Mart Pazar günü zincir marketler hizmet vermeye devam edecek.

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim? Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli... Haberi Görüntüle

A101, BİM, ŞOK, MİGROS SEÇİM GÜNÜ AÇIK MI?

Seçim günü marketler kapalı olmayacak. Oy verme sürecinde kahvehane, kıraathane, kafe ve internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı kalacak.

Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024? Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı... Haberi Görüntüle

31 MART YASAKLARI NELER?

31 Mart Pazar günü her türlü içki satışı ve içilmesi yasak olacak.

Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka hiçbir kimse silah taşıyamayacak.

Seçim günü saat 18.00'e kadar radyolar ve her türlü yayın organlarının seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak.

18.00 ile 21.00 arasında yalnızca YSK'nin seçimle ilgili haber ve tebliğleri yayınlanabilecek.

Saat 21.00'den sonra bütün yayınlar serbest olacak ancak YSK bu süreyi öne alabilecek.

Seçim yasaklarına uyulması şartıyla oy verme günü saat 18.00'den sonra düğün yapılabilecek.

Buna göre, seçim günü saat 06.00'dan saat 23.59'a kadar alkollü içki satışı ve içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit alkollü içki içilmesi yasak olacak.

Oy verme süresince kahvehane, kıraathane, kafe ve internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı kalacak, eğlence yeri niteliği taşıyan lokantalarda yalnızca yemek verilebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading