Yandex Metrica

31 Mart Pazar (bugün) kafeler açık mı kapalı mı? Seçim günü kahvehane, kıraathane kapalı mı? Saat kaça kadar kapalı?

31 Mart Pazar (bugün) kafeler açık mı kapalı mı? Seçim günü kahvehane, kıraathane kapalı mı? Saat kaça kadar kapalı?

31 Mart 2024 Pazar günü tüm Türkiye'de yerel seçimler yapılacak. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oyunu kullanacak. Seçimler nedeniyle ülke genelinde bazı yasaklar da devreye girecek. Eğlence mekanları ve bazı işletmeler seçim günü kapalı olacak. Peki 31 Mart Pazar (bugün) kafeler açık mı kapalı mı? Seçim günü kahvehane, kıraathane kapalı mı? Saat kaça kadar kapalı?

Gündem

11.04.2024, 04:22

Milyonlarca seçmen yerel seçimde oy kullanmak için sandığa gidecek. Desteklediği aday oy veren seçmenler seçim sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekleyecek. 31 Mart Pazar günü oy kullandıktan sonra arkadaşları ile buluşmak isteyen vatandaşlar 31 Mart Pazar (bugün) kafeler açık mı kapalı mı? Seçim günü kahvehane, kıraathane kapalı mı? Saat kaça kadar kapalı? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar hakkında flaş karar Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar hakkında flaş karar Haberi Görüntüle

31 MART PAZAR BUGÜN KAFELER AÇIK MI KAPALI MI?

31 Mart Pazar günü bazı işletmeler kapalı olacak. AA'da yer alan habere göre; Oy verme süresince kafe ve internet kafeler kapalı olacak. Vatandaşların bunu bilerek pilan yapması öneriliyor. Ayrıca  bütün umumi eğlence yerleri oy verme süreci boyunca kapalı olacak.  

Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek... Haberi Görüntüle

SEÇİM GÜNÜ KAHVEHANE, KIRAATHANE KAPALI MI?

AA'da yer alan habere göre; Oy verme süresince kahvehane, kıraathane, kafe ve internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı kalacak, eğlence yeri niteliği taşıyan lokantalarda yalnızca yemek verilebilecek.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

KAFELER SAAT KAÇA KADAR KAPALI, KAÇTA AÇILACAK?

31 Mart'ta tüm umumi mekanlar oy verme süreci boyunca kapalı olacak. 

İstanbul'da İstanbul'da "MAHZEN-27" operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı Haberi Görüntüle

LOKANTALAR KAPALI MI?

Lokantalar 31 Mart Pazar günü açık olacak. Ancak eğlence yeri olan lokantalarda ise sadece yemek servisi yapılıyor olacak.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading