Yandex Metrica

24 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul mitingi saat kaçta, ne zaman başlayacak? AK Parti İstanbul mitingi nerede yapılacak, nasıl gidilir?

24 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul mitingi saat kaçta, ne zaman başlayacak? AK Parti İstanbul mitingi nerede yapılacak, nasıl gidilir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da 24 Mart Pazar günü  dev bir miting düzenlemeye hazırlanıyor. Yüz binlerce İstanbullu Erdoğan'ı İstanbul'da düzenlenecek miting alanında karşılayacak. Erdoğan'ın mitingine katılmak isteyen partililer ve vatandaşlar ise 24 Mart Erdoğan İstanbul mitingi saat kaçta, ne zaman başlayacak? AK Parti İstanbul mitingi nerede yapılacak? sorularına yanıt arıyor.  Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul 24 Mart 2024 Pazar günü olacak mitingi saat kaçta ve nerede olacak? Miting alanında kapılar saat kaçta açılacak?   

Gündem

27.03.2024, 15:59

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler kapsamında İstanbul'da vatandaşlar ile 24 Mart 2024 Pazar  günü bir araya gelmeye hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da  miting düzenleyeceğini öğrenen vatandaşlar arama motorlarında Erdoğan'ın İstanbul mitinginin saat kaçta ve nerede başlayacağını araştırmaya başladı. AK Parti yerel seçimler kapsamında 24 Mart Pazar günü İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk ile bir araya gelecek ve İstanbul'da büyük katılım sayısı ile dev bir miting düzenlenecek.

Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli oldu Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli... Haberi Görüntüle

24 MART ERDOĞAN İSTANBUL  MİTİNGİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

Yerel seçimler öncesi miting programlarına ara vermeden devam eden Erdoğan bu kez İstanbul'da  halka Murat Kurum ile seslenecek.. İstanbul Erdoğan mitingi 24 Mart'ta saat 14:00'da başlaması planlanıyor.

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

AK PARTİ 24 MART İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul  mitingi saat 14:00 olarak açıklandı.

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

AK PARTİ İSTANBUL MİTİNGİ NEREDE YAPILACAK?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Büyük İstanbul Mitingi'ne vatandaşları davet etti. Çelik, "Yeniden İstanbul" demek için Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşecek Büyük İstanbul Mitingi'nde buluşalım" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading