Yandex Metrica

22 Mart Cuma Ankara'da okullar tatil mi? Yarın kar tatili mi var? 2024 Dikmen, İncek, Çankırı, Çankaya...

22 Mart Cuma Ankara'da okullar tatil mi? Yarın kar tatili mi var? 2024 Dikmen, İncek, Çankırı, Çankaya...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son dakika uyarısında, gece saatlerinden itibaren çok sayıda kentte kar yağışının etkili oalcağı bekleniyordu. Başknet Ankara'da da sabah saatlerinde kar etkili olurken okula ve işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar yeni güne kar yağışı ile başladı. Buna göre Ankara'nın Dikmen, İncek, Çankırı, Çankaya, Kızılay ilçelerinde 22 Mart 2024 Cuma günü okulların tatil olup olmadığı öğrenciler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gece saatlerinde etkili olan kar yağışı Ankara'nın yüksek kesimlerinde yeşil alanları ve binaların çatıları beyaz örtüyle kaplandı. Peki 22 Mart Cuma Ankara'da okullar tatil mi? Yarın kar tatili mi var? 

Gündem

25.04.2024, 13:20

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni hava durumu raporunda bugün için de kuvvetli sağanak yağış, kar ve çığ uyarısında bulunuldu. Ankara'da gece saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı sabah saatlerine karşı şiddetini arttırdı. Ankara'nin merkezinde yeşil alanlar, cadde ve sokaklar büyük oranda karla kaplandı. Buna göre Ankara'nın Dikmen, İncek, Çankırı, Çankaya, Kızılay ilçelerinde kar yağışı nedeniyle buzlama ve don olaylarına karşı Meteoroloji'den bir uyarı daha geldi. Peki 22 Mart Cuma Ankara'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili mi? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

22 MART (YARIN) CUMA ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Ankara'da kar yağışı etkisini sürdürecek. Peki 22 Mart 2024 Cuma günü okullar Ankara'da tatil mi ilan edildi?

The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2 ne zaman çıkıyor? The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2... Haberi Görüntüle

22 MART CUMA GÜNÜ DİKİLİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

22 Mart Cuma günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

4

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading