Yandex Metrica

The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2 ne zaman çıkıyor?

The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2 ne zaman çıkıyor?

2019'da yayınlanan İspanyol yapımı film olan The Platform'un ikinci sezonu olacağına dair iddialar gündeme geldi. The Platform 2'nin ne zaman çıkacağı ve nereden yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki, The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2 ne zaman çıkıyor?
 

Gündem

23.04.2024, 17:36

İlk sezonu büyük ilgi gören bu film, sıra dışı konusuyla dikkat çekmişti. Dikey bir hapishanede geçen hikayede, her katta iki mahkum bulunmaktadır. Hapishanenin ortasından geçen bir platform, en üst kattan başlayarak her kata bir süre için yemek taşır. Ancak platform her katta belirli bir süre duraklar ve her kat üzerindeki insanlar kendi katlarındakinden fazla yemek yerlerse, alt katlara hiç yemek kalmaz. Mahkumlar her 30 günde bir kat değiştirir ve aç kalmamak için zorlu kararlar vermek zorunda kalırlar. Peki, The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2 ne zaman çıkıyor?

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e cevap: Mani olan CHP! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür... Haberi Görüntüle

THE PLATFORM 2 NE ZAMAN ÇKIYOR?

Netflix, sosyal medya hesapları üzerinden yeni fotoğraflar paylaşarak The Platform'in devam filminin geleceğini resmen duyurdu. "The Platform 2 çok yakında!" diyen Netflix, henüz resmi bir tarih vermemiş olsa da filmin 2. sezonunun yakın bir zamanda yayınlanması bekleniyor.

1 Mayıs'ta bankalar açık mı? Yarın (1 Mayıs) bankalar kapalı mı, neden? 1 Mayıs'ta bankalar açık mı? Yarın (1 Mayıs) bankalar kapalı... Haberi Görüntüle

THE PLATFORM 2 NEREDE ÇIKACAK, HANGİ PLATFORMDA?

The Platform filmi Netflix'te çıkmıştı. Serinin ikinci filmide Netflix'te çıkacaktır.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading