Yandex Metrica

21 Mart Van'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Başkale, İpekyolu, Erciş, Tuşba ve Edremit ilçelerinde okul 1 günlük tatil mi?

21 Mart Van'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Başkale, İpekyolu, Erciş, Tuşba ve Edremit ilçelerinde okul 1 günlük tatil mi?

21 Mart 2024 Perşembe günü Van'da yoğun kar yağışı etkisini hissettirecek, öğrenci ve veliler dikkat. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son dakika uyarısında, Van'ın Edremit, İpekyolu, Tuşba, Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye, Özalp ve Saray ilçelerinde okulların 21 Mart 2024 Perşembe günü tatil edilebileceği açıklandı. Van'ın o ilçelerinde şiddetli kar yağışı etkisini hissettirecek. Öğrenci ve veliler 20 Mart Çarşamba 2024 gününde Van'da okullar kar yağışından dolayı 1 günlük tatil ilan edilmişti. Peki 21 Mart Perşembe günü yoğun kar yağışından dolayı okullar Van'da tatil mi ilan edildi? 21 Mart 2024 Perşembe günü Van'da okul tatil mi? Van'da hangi ilçeler okullar tatil?

Gündem

03.04.2024, 00:40

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 20 Mart Çarşamba günü için Van'a kritik uyarılarda bulunmuştu. 20 Mart Çarşamba günü Van'da tüm ilçelerde yoğun kar yağışından dolayı okullara 1 günlük eğitime ara verilmişti. Veliler ve öğrenciler gözünü tekrardan Van'da 21 Mart 2024 Perşembe günü okulların tatil edilip edilmediğine çevirdi. Van'ın Edremit, İpekyolu, Tuşba, Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye, Özalp ve Saray ilçelerindeki şiddetli kar yağışından dolayı buzlanma ve don olayları görülebilir. Meteoroloji Van için kuvvetli kar yağışının devam edeceğini açıkladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Van'da tatil mi edildi? 21 Mart 2024 Perşembe günü Van'da okul tatil mi? Van'da hangi ilçelerde okul tatil?

Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok... Haberi Görüntüle

21 MART (YARIN) PERŞEMBE VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarından sonra Van'da 21 Mart Perşembe günü kar yağışı etkisini ciddi şekilde hissettirecek. Peki 21 Mart 2024 Perşembe günü okullar Van'da tatil mi ilan edildi?

Anneler Günü 2024 ne zaman? Anneler Günü'nde otobüsler, toplu taşıma annelere ücretsiz mi? (İstanbul-Ankara-İzmir) Anneler Günü 2024 ne zaman? Anneler Günü'nde otobüsler, toplu taşıma... Haberi Görüntüle

21MART 2024 (YARIN) VAN'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Van'ın Edremit, İpekyolu, Tuşba, Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye, Özalp ve Saray ilçeleri için kritik uyarılar gerçekleştirdi. Öğrenciler ve veliler Van'da okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Van Valiliği  ve MEB açıklama yaptı mı?

1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz mi? 1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

VAN VALİLİĞİ SON DAKİKA UYARISI: VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

20 Mart Çarşamba günü Van'da okullar 1 günlük tatil ilan edilmişti. Fakat 21 Mart Perşembe günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

18

1

0

3

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading