Yandex Metrica

Anneler Günü 2024 ne zaman? Anneler Günü'nde otobüsler, toplu taşıma annelere ücretsiz mi? (İstanbul-Ankara-İzmir)

Anneler Günü 2024 ne zaman? Anneler Günü'nde otobüsler, toplu taşıma annelere ücretsiz mi? (İstanbul-Ankara-İzmir)

Anneler Günü 2024 ne zaman? Mayıs ayına yavaş yavaş girilirken anneler günün ne zaman olduğu sorusu arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. Pek çok ülkede farklı zamanlarda kutlanılan Anneler Günü 2024 yılında ülkemizde 12 Mayos Pazar günü olacak.  Anneler Günü'nde annesi ile birlikte dışarı çıkmak isteyen vatandaşlar otobüsler ve diğer toplu taşıma araçlarının annelere ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Peki 12 Mayıs'ta İstanbul-Ankara-İzmir'de Anneler Günü toplu ulaşım bedava mı?

Gündem

05.05.2024, 09:15

Anneler Günü büyük bir heyecan ve sevinçle bekleniyor. Mayıs ayına girilirken annelerine hediye almak isteyenler Anneler Günü'nün ne zaman olduğunu merak ediyor. Anneler Günü tüm dünyada farklı günlerde kutlanıyor. Çocuklar değer verdikleri annelerini sevindiremek için şimdiden plan yapmaya başladı. Peki 2024 Anneler Günü ne zamana denk geliyor?

Son dakika... İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu Son dakika... İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu Haberi Görüntüle

2024 ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Anneler Günü her zaman olduğu gibi Mayıs ayının 2. pazar günü kutlanacak. Anneler Günü 2024 yılında 12 Mayıs'ta kutlanacak. Anneler Günü pek çok ülkede farklı günlerde kutlanır. Ancak ülkemizde ve Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanır.

WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? Haberi Görüntüle

2024 ANNELER GÜNÜ'NDE İSTANBUL'DA OTOBÜSLER BEDEVA MI?

Anneler Günü'nde İstanbul'da toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığına dari henüz bir duyuru yapılmadı. Ancak 12 Mayıs'ta İstanbul'da otobüs, metro ve metrobüs gibi toplu taşımaların normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor. 

Dead Boy Detectives 2. sezon ne zaman? Dead Boy Detectives bitti mi, 9. bölüm yayınlanacak mı? Dead Boy Detectives 2. sezon ne zaman? Dead Boy Detectives... Haberi Görüntüle

ANNEKART'I OLANLARA TOPLU TAŞIMA BEDAVA

İstanbul'da Annekart sahipleri belediyeye ait topluı taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilir. Anne kart ile anneler çocukları 49 aylık olana kadar toplu taşımayı ücretsiz kullanabilir.

Habere Tepki Ver

0

1

0

3

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading