Yandex Metrica

Metrolarda Ekrem İmamoğlu'na okuma fişiyle Hamas protestosu: 'Hayır Ekrem hayır, Hamas terör örgütü değildir'

Metrolarda Ekrem İmamoğlu'na okuma fişiyle Hamas protestosu: 'Hayır Ekrem hayır, Hamas terör örgütü değildir'

İstanbul'da bazı gençler metrolarda Hamas'a terör örgütü diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu okuma fişiyle protesto etti. Fişlerde Ümit Özdağ'a da gönderme var.

Gündem

17.05.2024, 13:09

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın zamanda CNN International'a verdiği mülakatta Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'e yönelik düzenlediği saldırıyı "terör saldırısı", Hamas'ı ise "terör örgütü" olarak nitelendirmişti. 

İmamoğlu'nun bu tanımlamaları gerek basında gerekse de sosyal medyada çokça eleştirilmiş, onu ölümüne savunan kalemşörleri de söyleyecek bir şey bulamamıştı. İmamoğlu'nun bu sözleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarını hatırlattı. Özel de terör devleti İsrail'in soykırımına maruz kalan ve Filistinli halkını savunan Hamas'ı terör örgütü ilan etmişti.

Beştepe'de kritik görüşme: Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ile bir araya geldi Beştepe'de kritik görüşme: Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ile bir... Haberi Görüntüle

GENÇLERDEN İLGİNÇ PROTESTO

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'ı terör örgütü ilan eden açıklamalarına çok ilginç bir protesto geldi. Bir grup genç metrolara astıkları okuma fişleriyle hem Filistin'e destek mesajları verdiler hem de İsrail işgaline karşı direnen Hamas'a terör örgütü diyen İmamoğlu'nu "şık" bir biçimde protesto ettiler. Okuma fişlerine "Hayır Ekrem hayır, Hamas terör örgütü değildir" yazarak İmamoğlu'nu protesto eden gençlerin bu hareketi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

10 Mayıs'ta ek ders ücreti kesilecek mi? Öğretmen eyleminde ek ders ücreti ödenir mi, kesilir mi? 10 Mayıs'ta ek ders ücreti kesilecek mi? Öğretmen eyleminde ek... Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZDAĞ'A GÖNDERME

Diğer fişlere ise şunlar yazıldı: 

"Ümit Starbucks'a gitme"

"Ali boykota devam et"

"Ayşe katliama alışma"

"Hamas'a selam direnişe devam"

Boeing 763 uçağı hangi ülkenin? Boeing 763 ve Boeing 767 arasındaki farklar neler? Boeing 763 uçağı hangi ülkenin? Boeing 763 ve Boeing 767... Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 7 Ekim'le ilgili olarak ABD merkezli CNN International'a şunları söylemişti:

"Hamas İsrail'de bizi çok üzen bir saldırıya imza attı. Biz, terör eylemleri aracılığıyla insanları topluca katleden her yapıyı terör örgütü olarak değerlendiriyoruz. Maalesef aynı şeyi İsrail de masum Filistinlilere uyguluyor. Ben her iki konunun da bir an önce bu bağlamda değerlendirilmesini ve Filistinlilerin de böylesi bir zulme maruz kalmalarının engellenmesini talep ediyorum."

Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman? ALTNY katılım endeksine uygun mu? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman? ALTNY katılım endeksine... Haberi Görüntüle

BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ'NE KATILMIŞTI

2020 yılında Saadet Partisi’nin öncülüğünde Yenikapı Meydanı’nda düzenlenen "Büyük Kudüs Mitingi" yapılmıştı. Mitingde Ekrem İmamoğlu da Filistin atkısıyla bir konuşma yapmıştı.

Habere Tepki Ver

3

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading