Yandex Metrica

2024 Survivor Yaman ceza alacak! Yunus Emre ve Yaman neden kavga etti? Survivor'da Yunus Emre ve Yaman diskalifiye mi edildi?

2024 Survivor Yaman ceza alacak! Yunus Emre ve Yaman neden kavga etti? Survivor'da Yunus Emre ve Yaman diskalifiye mi edildi?

Survivor All Star 2024 Türkiye'de Yunus Emre ile Yaman kavga etti. Survivor izleyiciler ve hayranları, Survivor'da Yunus Emre ve Yaman'ın neden kavga ettiğini araştırmaya başladı. Survivor'da dün akşam oyun sırasında tansiyon  yükseldi. Yaman, Yunus Emre'nin üstüne giderek itince araya diğer yarışmacılar girerek kavgaya engel olmaya çalıştı ama sinirler Survivor kırmızı ve mavi takım arasında iyice gerilmişti. Peki Survivor All Star 2024'te yumruklu kavga! Yunus Emre ve Yaman neden kavga etti? Survivor'da Yunus Emre ve Yaman diskalifiye mi olacak?

Gündem

27.04.2024, 23:21

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024 Türkiye'de dün akşam oynanan bölümde yeni bir kavga meydana geldi.Survivor'da Yunus Emre ile Yaman arasında oyun sırasında büyük bir tartışma çıktı. Survivorda parkur sırasında Yunus Emre ile Yaman, Yunus Emre, Yaman'ı suya itti ve tartışma başladı. Survivor izleyicileri ve hayranları Survivor'da kavganın neden çıktığını ve hangi yarışmacının diskalifiye olduğunu, ceza aldığını araştırmaya başladı. Peki Survivor All Star 2024'te neden kavga çıktı? Yunus Emre ve Yaman neden kavga etti? Survivor'da Yunus Emre ve Yaman diskalifiye mi olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Haberi Görüntüle

SURVIVOR YUNUS EMRE VE YAMAN KAVGA ETTİ!

Survivorda parkur sırasında Yunus Emre ile Yaman, Yunus Emre, Yaman'ı suya itti, Yaman ise düşerken Yunus'u da çekerek suya düşürdü ve tartışma başladı.  Yaman, olayın etkisinden çıkamadı. Kıl payı Yunus Emre'ye oyunu kaybeden Yaman inanılmaz derecede sinirlendi ve Yunus Emre'nin üzerine yürüyerek Yunus Emre'yi itti. Yunus Emre Yaman'a tepki gösterecekken araya Poyraz'ın girmesi ile birlikte Survivor'da ortam biraz daha gerildi.

Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne? Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne? Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA YAMAN SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI! TÜM MAVİ TAKIM İLE KAVGA ETTİ!

Yaman, sinirlerine hakim olamayarak Furkan ve Yasin, takım arkadaşlarını sakinleştirmek için Yaman'ı oyun alanının dışına çıkartdı. Yunus Emre'ye mavi takımdan bir çok kişi sitem etti. Yunus Emre neredeyse Survivor'da tüm yarışmacılar ile kavga etti.

Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan görüşmesi Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan... Haberi Görüntüle

İLETİŞİM OYUNUNU MAVİ Mİ KIRMIZI TAKIM MI KAZANDI?

İletişim ödülünü kadınlarda 8-2, erkeklerde 8-6'lık skorla kazanan Kırmızı takım oldu.

Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok... Haberi Görüntüle

YAMAN SURVİVOR'DA CEZA ALACAK MI?

Survivor'da neredeyse tüm mavi takım ile kavga eden Yaman'ın ceza alıp almayacağı henüz belli değil. Yaman'ın ceza alması durumunda haberimizi tekrardan güncelleyeceğiz.

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu? Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE VE YAMAN SURVİVOR'DAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Türkiye'nin sevilen yarışma programlarından Survivor Türkiye'de Yunus Emre ve Yaman'ın henüz elenip elenmediği, diskalifiye olup olmadığı belli değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading