Yandex Metrica

Sitede Ara

Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne?

Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne?

Sosyal medyada "Bombacı Mülayim" takma adıyla aktif olan bir polis memurunun gündeme bomba gibi düştüğü bildiriliyor. Bitlis'ten kendisine ulaşan bir mesajı paylaşan Mülayim hakkında dolaşan iddialar ise şaşkınlık yaratıyor. Peki, Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne?

Gündem

23.04.2024, 18:20

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Bitlis Emniyet Müdürü hakkındaki eleştirileri dile getiren bir polisin Trabzon'dan Bitlis'e götürülerek gözaltına alındığını aktardı. Peki, Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne?

Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı Park Bo Ram neden öldü? Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı... Haberi Görüntüle

BOMBACI MÜLAYIM NE YAPTI, OLAY NE?

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Bitlis Emniyet Müdürü hakkındaki eleştiriyi dile getiren bir polisin Trabzon'dan Bitlis'e götürülerek gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan'ın Twitter paylaşımına göre, söz konusu polis memuru, 'Bombacı Mülayim' takma adıyla Twitter'da polis ve asker haklarıyla ilgili paylaşımlar yapıyordu.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Şimdi Bitlis il emniyet müdürüne buradan sesleniyorum: Eğer bu anlattıklarımdan başka bir mevzu yoksa ve sen talimatla ifadesini aldırabilecekken şerefli bir polis memurunu terör suçlusu muamelesiyle sadece bu sebeple Trabzon'dan alıp Bitlis'e getiriyorsan sana bunun hesabını sorarım.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sen de sadece yukarıdaki anlattığım sebeple bir polis hakları savunucusu bir polis memuruna bu zulmün yapılmasına izin verirsen senden de bunun hesabını sorarım. Yargı sürecini takip ediyorum. Karıncanın kardeşi var. Polisin kardeşi var o da CHP'dir, bu böyle biline!" şeklinde ifadeler kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading