Yandex Metrica

2024 ÖĞRETMEN ATMA TAKVİMİ! Öğretmen atamaları ne zaman, hangi branşlarda alım yapılacak?

2024 ÖĞRETMEN ATMA TAKVİMİ! Öğretmen atamaları ne zaman, hangi branşlarda alım yapılacak?

 2024 öğretmen atama takvimimilyonlarca öğretmen adayı tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Atama takvimiyle birlikte başvuru tarihleri ve branş dağılı da netlik kazanacak. Peki Öğretmen atamaları ne zaman, hangi branşlarda alım yapılacak? 

Gündem

22.03.2024, 12:07

En son 45 bin öğretmen ataması yapılmasınına ardından 2024 öğretmen atama takvimi, adaylar ve aileleri tarafından araştırılmaya devam ediyor.

MEBBİS üzerinden gerçekleşecek öğretmen atama kontenjanları ve kadro sayıları, MEB atama başvuru kılavuzu ile kesinlk kazancak. Öğretmen atama sürecini merak eden adaylar, Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakan Tekin tarafından yapılacak açıklamarı yakından takip ediyor.

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

BAKAN TEKİN KABİNE TOPLANTISINI İŞARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, "2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacağız ve tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığımızın bize vereceği kadro sayısı doğrultusunda takvimimizi oluşturacağız.

Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım, Nilüfer, Gemlik'te planlı su kesintisi Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım,... Haberi Görüntüle

''KABİNE TOPLANTISINDA GÜNDEME GELİR''

Alabileceğimiz en yüksek sayıyı, atanacak toplam kamu personelinin büyük çoğunluğunun öğretmen olacağını tahmin ediyorum. Ama henüz sayıyla ilgili bir şey söylemem yanlış olur. Ama tahmin ediyorum önümüzdeki Kabine Toplantısı'nda bu zaten gündeme gelir. Ondan sonra da bize tahsis edilecek atama sayısına göre, biz de oturup branş bazlı olarak dağılımını yapacağız." ifadelerini kullandu.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading