Yandex Metrica

Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım, Nilüfer, Gemlik'te planlı su kesintisi

Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım, Nilüfer, Gemlik'te planlı su kesintisi

BUSKİ, 19 Nisan Cuma günü Bursa'da planlı olarak su kesintisi olacağını paylaştı. BUSKİ o saatler arasında Bursa genelinde su kesintisi olacağını duyurarak vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı. Peki Bursa'da hangi ilçelerde su kesintisi var?

Gündem

19.04.2024, 15:51

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürlüğü (BUSKİ) 19 Nisan Cuma günü Bursa genelinde su kesintisi olacağını açıkladı. Vatandaşların su kesintisinden etkilenmemesi adına kesinti yaşanacak ilçe ve mahallelerin listesini paylaştı.

Peki Bursa'da Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir'de sular kesik mi?

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde operasyon: 4 terörist öldürüldü! Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde... Haberi Görüntüle

19 NİSAN 2024 BURSA SU KESİNTİSİ Mİ VAR?

BUSKİ, Bursa'da bazı bölgelerde planlı su kesintisi olacağını duyurdu. Aşağıdaki bağlantıdan kendi mahallenizi kontrol edebilir, hangi saat aralığında su kesintisi meydana geleceğini öğrenebilirsiniz.

target="_blank" rel="noopener">BUSKİ SU KESİNTİ LİSTESİ TIKLA

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading