Yandex Metrica

2024 LGS başvuruları başladı! LGS başvurusu nasıl yapılır? MEB LGS başvuru ücreti ne kadar, kayıtlar ücretsiz mi?

2024 LGS başvuruları başladı! LGS başvurusu nasıl yapılır? MEB LGS başvuru ücreti ne kadar, kayıtlar ücretsiz mi?

2024 LGS, başvuruları bugün itibarıyla başlıyor. Lise hayali kuran öğrenciler başvuru detaylarını merak ediyor ve araştırıyor. Buna göre Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2023/24 eğitim yılı donunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına ilişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden ulaşılabilir. Peki, LGS başvurusu nasıl yapılır? MEB LGS başvuru ücreti ne kadar, kayıtlar ücretsiz mi? Okul LGS başvuru ekranı kılavuzu 2024!

Gündem

24.03.2024, 17:38

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılacak sınavın başvruları, 2 Haziran'da e-Okul platformu üzerinden gerçekleştirilmişti. Sınava katılım sağlayacak öğrenciler başvurularını online olarak ücretsiz bir şekilde  yapabilecek.Peki, LGS başvurusu nasıl yapılır? MEB LGS başvuru ücreti ne kadar, kayıtlar ücretsiz mi?

Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz eden baba kim? Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz... Haberi Görüntüle

LGS BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

MEB, 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları, 18-29 Mart'ta "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak.

>BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

LGS BAŞVURU KILAVUZU

Kılavuzda, resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8'inci sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına öğrenci seçmek amacıyla yapılacak merkezi sınavla ilgili usul ve esaslara yer verildi.

>LGS BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

BAŞVURULARIN ONAYI NASIL OLACAK?

Okul müdürlükleri başvuru işlemleriyle ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024'e kadar okul müdürlüklerince onaylanacak.

Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak? Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri... Haberi Görüntüle

LGS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR 2024

LGS başvurusu isteğe bağlı olacak ve başvuru gerçekleştiren öğrenciler hiçbir ücret ödemeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading