Yandex Metrica

Sitede Ara

Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz eden baba kim?

Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz eden baba kim?

Bir babanın kendi kızını taciz ettiği iddiasıyla tutuklandığı söyleniyor. Ankara'da Satılmış B.'nin, engelli kızı Gizem'e 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada, sanığın tuvalete yerleştirdiği gizli kamera delil olarak kullanıldı. Peki, Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz eden baba kim?

Gündem

01.05.2024, 02:43

Ankara'da, Satılmış B.'nin engelli kızı Gizem'e 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı bir davada, sanığın kendi kızını taciz ettiği iddiasıyla tutuklandığı belirtildi. Gizem'in cinsel istismara maruz kaldığı iddiasıyla açılan davada, sanığın suçunu işlediği yerlerde gizlice kamera kullanması ve bu kayıtların delil olarak sunulması dikkat çekti. Peki, Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızınıtaciz eden baba kim?

Üsküdar'da işçi kıyımı! Eski başkan açıkladı: Onlarca kişi işten çıkartıldı! Üsküdar'da işçi kıyımı! Eski başkan açıkladı: Onlarca kişi işten çıkartıldı! Haberi Görüntüle

KIZINI TACİZ EDEN BABA TUTUKLANDI MI, NE OLDU?

Fiziksel engeli sebebiyle sekerek yürüyen Gizem B., 2022 yılında, 2017'den itibaren 4 yıl boyunca babası Satılmış B.'nin kendisine farklı zamanlarda cinsel istismarda bulunduğunu annesi ve eniştesine anlattı. Annenin bulunduğu şikayeti sonrasında gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan Satılmış B. hakkında, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ankara 36'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

KIZINI TACİZ EDEN BABA KİM?

Kızını taciz eden baba olan Satılmış B, Ankara'da fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını banyo ve tuvalete koyduğu gizli kamera ile yansıyan görüntüsü delil olarak kullanılmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading