Yandex Metrica

Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak?

Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren'in görevine son verildiği ve yerine TPAO eski genel müdürü Besim Şişman'ın Urfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olacağı iddia ediliyor. Peki, Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak? 

Gündem

29.04.2024, 18:46

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey görev değişiklikleri devam ediyor. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren görevden alındı.  Peki, Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak? 

KPSS başvuru, sınav tarihi belli mi, ne zaman 2024? KPSS başvurusu ne kadar, kaç para? KPSS başvuru, sınav tarihi belli mi, ne zaman 2024? KPSS... Haberi Görüntüle

BESİM ŞİŞMAN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ Mİ OLACAK?

Genel Sekreterlik pozisyonu için Ankara'da görüşmelerin devam ettiği ve TPAO eski genel müdürü Besim Şişman'ın Urfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olması kesin gözüyle bakılıyor. 

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

BESİM ŞİŞMAN KİMDİR?

Şişman, 1966 yılında Rize'de doğmuştur. Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamlamış, ardından Bilkent Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi yüksek lisansını tamamlamıştır. Kariyerine Adıyaman Bölge Müdürü olarak başlayan Şişman, daha sonra TP Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Uluslararası projeler ve strateji geliştirme birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Azerbaycan, Irak ve Doğu Akdeniz projelerinin geliştirilmesinde etkin görev almıştır.

Türkiye Petrolleri'nin 60 yıllık tarihinde günlük üretiminin ikinci kez 100 bin varili geçmesine öncülük etmiştir. Ayrıca Dünya Petrol Konseyi Türk Milli Komitesi Başkanlığı, MEPEC İstişare Kurulu ve IPTC İcra Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur. Şişman, petrol ve doğal gaz sektörüne entegrasyonu sağlamak amacıyla üniversite gençliği için çeşitli projelerde bulunmuş ve amatör sporların gelişmesine katkıda bulunmuştur. Türkiye Petrolleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini vekaleten yürütmüş ve 2015 yılında resmi olarak bu görevlere atanmıştır. İngilizce bilen Şişman, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading