Yandex Metrica

1 Mayıs Bugün Galata Köprüsü açık mı, kapalı mı? Galata Köprüsü saat kaçta kapatılacak, ne zaman açılacak?

1 Mayıs Bugün Galata Köprüsü açık mı, kapalı mı? Galata Köprüsü saat kaçta kapatılacak, ne zaman açılacak?

1 Mayıs 2024 Çarşamba günü İstanbul'da pek çok güzergah araç trafiğine kapatılacak. İstanbulluların sıkça kullandığı Galatasa Köprüsü'nün açık mı yoksa kapalı mı olduğu merak konusu. 1 Mayıs Bugün Galata Köprüsü açık mı, kapalı mı? Galata Köprüsü saat kaçta kapatılacak, ne zaman açılacak? soruları sürücüler tarafından sorulmaya başlandı. Kapalı yollar listesinde Galata Köprüsü de yer alıyor. 

Gündem

08.05.2024, 20:24

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kent genelinde araçlara kapalı olacak yolları açıkladı. Sürücülerin yol durumlarını kontrol ederek yola çıkması öneriliyor. İstanbul trafiğinin önemli merkezlerinden biri olan Galata Köprüsü'nün 1 Mayıs'ta açık mı yoksa kapalı mı olduğu sorusu da pek çok kişi tarafından soruluyor. 

Baby Reindeer dizisi gerçek Martha kim? Martha gerçekte yaşamış mı? Baby Reindeer dizisi gerçek Martha kim? Martha gerçekte yaşamış mı? Haberi Görüntüle

1 MAYIS BUGÜN GALATA KÖPRÜSÜ AÇIK MI, KAPALI MI?

İstanbul'da 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü bazı yollar araç trafiğine kapatılacaık. İstanbul Valiliği tarafından açıklanan kapalı yollar listesinde Galata Köprüsü'nün de olduğu görülüyor. Fatih İlçesi'nde kapanacak yollar listesinde Unkapanı Köprü ve Galata Köprüleri de yer alıyor. Ayrıca Karaköy Kemraltı Caddesi Galata Köprüsü Eminönü istikameti trafiğe kapatılacaktır. 

Ata Emre Akman'ın katledilmesinde adı geçen kadın konuştu: Bir garibanın canı yandı Ata Emre Akman'ın katledilmesinde adı geçen kadın konuştu: Bir garibanın... Haberi Görüntüle

1 MAYIS GALATA KÖPRÜSÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Köprünün araç trafiğine ne zaman kapatılacağı ve saat kaçta açılacağına dair henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. Konuya dair detaylı bilgi için İBB Ulaşım Yönetim Çağrı Merkezi'ne 44 44 154 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. Bu hat üzerinden İstanbul trafiğindeki son durum ve kapalı yollar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading