Yandex Metrica

Yarın (Pazartesi) okullar tatil mi? 4 Aralık okul var mı, hangi illerde tatil oldu?

Yarın (Pazartesi) okullar tatil mi? 4 Aralık okul var mı, hangi illerde tatil oldu?

Yarın okulların tatil olup olmayacağı konusundaki belirsizlik, öğrenciler ve veliler tarafından yakından takip ediliyor. Meteoroloji, bugün 4 il için sarı uyarıda bulunarak, yarın için sağanak yağış beklentisi açıkladı. Benzer şekilde daha önce yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde okullar tatil edilmişti. Peki Yarın (Pazartesi) okullar tatil mi? 4 Aralık okul var mı, hangi illerde tatil oldu?

Genel

28.01.2024, 00:13

Okulların tatil durumu, bugün Meteoroloji'nin 4 il için sarı uyarıda bulunmasıyla gündemin önemli bir konusu haline geldi. Meteoroloji tarafından yapılan uyarı, olumsuz hava koşullarının etkisini göstermesiyle birlikte okulların tatil olup olmayacağı konusunda beklentileri artırdı. Peki Yarın (Pazartesi) okullar tatil mi? 4 Aralık okul var mı, hangi illerde tatil oldu?

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji tarafından yapılan sarı uyarı, bugün için Çanakkale, Edirne, İstanbul ve Kırklareli illerini kapsıyor. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, güncel durumu değerlendirerek, "Bugün, Marmara ve kuzey Ege de kuvvetli lodos devam ediyor. Gece rüzgar kuzeye dönecek ve Trakya, Kuzey Ege de yağmur var. Yağış gece İstanbul’a gelir. Yarın rüzgar İstanbul’un kuzey ilçelerinde fırtına hızında esecek yağışla birlikte sıcaklığı 8-9 derece düşürecek. İstanbul’da bugün lodos var sıcaklık 20 derece. Gece yağmur var, yarında yağış devam eder sıcaklık 11-12 dereceye düşer. Rüzgar kuzeye dönecek hissedilen sıcaklığı 2-3 derece daha düşürür. Çocukları okula gönderirken iyi giyindirin." şeklinde açıklamada bulundu.

2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! 2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! Haberi Görüntüle

YARIN (PAZARTESİ) OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'nin sarı uyarısı, özellikle tatil beklentilerini gündeme getirdi. Ancak şu ana kadar yarın okulların tatil olup olmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading