Yandex Metrica

Yarın Bursa'da Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ilçesinde okullar tatil mi? 30 Kasım'da Kestel'de, Gürsu'da okul var mı?

Yarın Bursa'da Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ilçesinde okullar tatil mi? 30 Kasım'da Kestel'de, Gürsu'da okul var mı?

Bursa'da sağanak yağış ve fırtına nedeniyle vatandaşlar oldukça zor anlar yaşadı. Bursa'da 29 Kasım'da 5 ilçede okulların tatil edildiği açıklandı. Olumsuz hava koşulları devam ederken Bursa'da öğrenciler yarın (30 Kasım Perşembe) okulların tatil edilip edilmeyeceği sorusuna yanıt arıyor. Yarın Bursa'da Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ilçesinde okullar tatil mi? 30 Kasım'da Kestel'de, Gürsu'da okul var mı? soruları öğrenciler ve veliler tarafından sıkça soruluyor.

Genel

30.04.2024, 21:30

Bursa'da gece saatlerinde etkili olan lodos yerini fırtınaya bıraktı. Oldukça şiddetli esen rüzgar nedeniyle Bursa'da çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Bursa'da kent genelinde etkili olam olumsuz hava şartları nediyle 29 Kasım'da 5 ilçede okullar tatil edildi. 

Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu öldürdü! Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu... Haberi Görüntüle

YARIN BURSA'DA OSMANGAZİ, YILDIRIM VE NİLÜFER İLÇESİNDE OKUL TATİL Mİ?

Bursa Valiliği, okulların 29 Kasım'da bazı ilçelerde tatil edildiğini açıkladı. Bursa'da tatil edilen ilçeler arasında  merkez Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçeleri bulunuyor. Ancay yarın Bursa'da okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair resmi bir duyuru henüz gelmedi. Bursa'da 30 Kasım Perşembe günü okulların açık olması bekleniyor. Bursa Valiliği'nin duyuru ve açıklamaları dikkatle takip edilmeli.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

30 KASIM'DA KESTEL'DE, GÜRSU'DA OKUL VAR MI?

Bursa’da etkili olan lodos nedeniyle 29 Kasım'da Kestel ve Gürsu ilçelerinde de okullar tatil oldu. Ancak 30 Kasım Perşembe günü için ise tatil duyurusu gelmedi. 

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

BURSA'DA DÜN OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş yaptığı açıklamada Bursa'da 5 ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu. Demirtaş açıklamasında “İlimizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle; Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerimizde 29 Kasım Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 29 Kasım'da idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading