Yandex Metrica

Vandallığın sol yanı: Fakülteyi basıp terör estirdiler

Vandallığın sol yanı: Fakülteyi basıp terör estirdiler

Türkiye'de bir öğretim üyesi, sosyal medyada paylaştığı mesajdan ötürü az kalsın öldürülecekti. Hüseyin Gökalp'i linç etmeye gelen öfkeli grup, Selçuk Üniversitesi'nde terör estirdi.

Genel

26.03.2024, 13:32

Şair Mehmet Akif İnan'ın şiirini 10 Kasım'da paylaştı diye Cumhuriyet, Onedio, BirGün ve Sol Haber gibi internet sitelerince hedef gösterilen öğretim üyesi Hüseyin Gökalp linç girişiminden ucuz kurtuldu. 

Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Gökalp'i tartaklamak için okul binasını öfkeli grup, fakültedeki bazı öğrencilere tekme tokat saldırdı. Hüseyin Gökalp'in odasını arayan, bulamayınca da çevredekilere zarar veren gözü dönmüş kalabalık, üniversite bahçesinde bir süre terör estirdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 


Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı! Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi... Haberi Görüntüle


Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

BUNU PAYLAŞTI DİYE AZ KALSIN ÖLDÜRÜLECEKTİ

Hüseyin Gökalp, 10 Kasım günü sosyal medya hesabından Boğaziçi Üniversitesi'nde 2014 yılındaki bir eylemin fotoğrafıyla birlikte şu mesajı paylaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading