Yandex Metrica

Valilik duyurdu: 4 Aralık Pazartesi motokuryelerin trafiğe çıkması yasaklandı

Valilik duyurdu: 4 Aralık Pazartesi motokuryelerin trafiğe çıkması yasaklandı

Çanakkale'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle, 4 Aralık Pazartesi günü  00.00’dan başlayarak aynı gün saat 12.00’ye kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması yasaklandı. İl genelinde, yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor.

Genel

23.01.2024, 21:47

Meteoroloji'den peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Yapılan uyarılar kapsamında; Çanakkale'de yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. 

Çanakkale Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle kent genelinde motosiklet, scooter, elektrikli scooter kullanıcıları ve motokurye kullanımına yasak getirdi.

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

"TEDBİR KAPSAMINDA YASAKLANMIŞTIR"

Valilikten yapılan açıklamada; “Çanakkale il genelinde beklenen olumsuz hava şartlarından dolayı 04 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 00.00’dan başlayarak aynı gün saat 12.00’ye kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır” ifadeleri kullanıldı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading