Yandex Metrica

Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak?

Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak?

ÖSYM, 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nu yayımladı. Sonuçlar ise 4 Ağustos'ta açıklanacak. Peki üniversite tercihleri ne zaman yapılacak?

Genel

23.01.2024, 17:40

Milyonlarca öğrencinin YKS bekleyişi devam ediyor. 2 milyonun üzerinde aday, YSK sonuçlarını ve tercih dönemini bekliyor. Peki üniversite sonuçları ne zaman açıklanaack? Tercihler ne zaman yapılacak?

ÖSYM, 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nu internet sitesinden yayımladı. ÖSYM'nin "http://www.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilen kılavuz, 26 Temmuz'a kadar erişime açık olacak. 

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YKS sonuçları 4 Ağustos 2021 tarihinde ÖSYM sitesinde açıklanacak. Adaylar sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenecek.

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN

ÖSYM sitesinde yer alan kılavuza göre üniversite tercihleri 5-13 Ağustos'ta yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading