Yandex Metrica

Twitter gri tik nedir, ne anlama geliyor? Kemal Kılıçdaroğlu’na neden gri tik verildi, kimlere verilir?

Twitter gri tik nedir, ne anlama geliyor? Kemal Kılıçdaroğlu’na neden gri tik verildi, kimlere verilir?

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçadaroğlu’na sosyal medya platformu Twitter tarafından gri tik verildi. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar gri tikin ne anlama geldiğini kimlere verildiğini merak ediyor. Peki, Twitter gri tik nedir, ne anlama geliyor? Kemal Kılıçdaroğlu’na neden gri tik verildi, kimlere verilir?

Genel

23.01.2024, 20:50

Millet ittifakının ortak adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabındaki gri tiki görenler arama motorlarında ‘Gri tik kimlere verilir?’ sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Twitter’ın hangi hesaplara tik verdiği merak ediliyor. Peki, Twitter gri tik nedir, ne anlama geliyor? Kemal Kılıçdaroğlu’na neden gri tik verildi, kimlere verilir?

Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu öldürdü! Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu... Haberi Görüntüle

TWİTTER GRİ TİK NEDİR?

Twitter'da kullanıma sunulan gri tik, kullanılan hesabın bir devlet/çok taraflı kuruluşu veya bir devlet/çok taraflı yetkiliyi temsil ettiği anlamına gelir. Ek devlet hesapları ve çok taraflı hesaplar, Doğrulanmış Kuruluşlar aracılığıyla gri onay işaretleri alabilir.

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

TWİTTER GRİ TİK KİMLERE VERİLİR?

Ulusal düzeyde uygun devlet kuruluşları şunları içerebilir: Ana yürütme ofisi hesapları, belirli politika alanlarını denetleyen ajans hesapları, ana elçilik ve konsolosluk hesapları ve parlamento veya eşdeğer kurumsal ve komite hesapları. Eyalet düzeyinde ve yerel düzeyde uygun devlet kuruluşları şunları içerir: Kriz müdahalesi, kamu güvenliği, yasa uygulama ve düzenleme konularını denetleyen ana yönetici ofisi hesapları ve ana kurum hesapları.

Uygun hükümet kişileri şunları içerebilir: Devlet başkanları (cumhurbaşkanları, hükümdarlar ve başbakanlar), devlet başkan yardımcıları (cumhurbaşkanı yardımcıları, başbakan yardımcıları), ulusal düzeydeki kabine üyeleri veya eşdeğeri, yürütme organının ana resmi sözcüsü veya eşdeğeri, ve uluslarüstü veya ulusal kongre, parlamento veya eşdeğerinin tüm odalarının bireysel üyeleri.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading