Yandex Metrica

Tunceli'den Erzincan'a gidiş kısıtlandı mı? Kısıtlama saat kaçta başlayacak, ne zaman bitecek?

Tunceli'den Erzincan'a gidiş kısıtlandı mı? Kısıtlama saat kaçta başlayacak, ne zaman bitecek?

Erzincan'ın İliç ilçesinde Anagold Madencilik tarafından işletilen bir madende meydana gelen toprak kaymasında çok sayıda işçi toprak altında kaldı. Bölgeden yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Tunceli Valiliği, Erzincan’a gidişlere 4 gün boyunca kısıtlama getirildiğini açıkladı. Tunceli'den Erzincan'a gidiş kısıtlandı mı? Kısıtlama saat kaçta başlayacak, ne zaman bitecek?

Genel

19.02.2024, 12:13

Erzincan'da yaşanan acı olay tüm Türkiye'nin içini yaktı. Anagold Madencilik tarafından işletilen bir madende meydana gelen toprak kaymasında çok sayıda kişi toprak altında kaldı. Tunceli Valiliği ise yaşanan olayların ardından aldığı flaş kararı duyurdu. 

2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! 2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! Haberi Görüntüle

TUNCELİ'DEN ERZİNCAN'A GİDİŞLER KISITLANDI MI?

Tunceli Valiliği, Erzincan’a gidişlere 4 gün boyunca kısıtlama getirildiğini açıkladı.Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi kapsamında Erzincan ilinde meydana gelen toprak kayması olayı ile ilgili eylem ve etkinlik düzenlemek amacıyla kişilerin ve araçlarının ilimiz sınırları içerisinden Erzincan iline çıkışlarının 14 Şubat 2024 günü saat 00.01’den 18 Şubat 2024 günü saat 23.59’a kadar ilgili mevzuat çerçevesinde kısıtlanması kararı alınmıştır” denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading