Yandex Metrica

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde?

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde?

Mega Star Tarkan online alışveriş platformu Trendyol'un reklam yüzü olmaya devam ediyor. Tarkan son olarak Suluca :Köyü, Kürkçüler, Yürekli ve Dağcı Köyü'nün ekranlara geldiği reklam filmi ile adından söz ettiriyor. Ekran başındakiler ise Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? sorularına yanıt arıyor. 

Genel

20.05.2024, 01:31

Türkiye'nin önde gelen online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol'un yeni reklam filminde oynayan Tarkan bir kez daha sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu. Tarkan reklam filminde Suluca Köyü, Kürkçüler Köyü, Yürekli Köyü ve Dağcı Köyü'ndeki halka yer verdi. Reklam filmini izleyenler ise Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reaklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? sorularına yanıt aramaya başladı.

Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu öldürdü! Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu... Haberi Görüntüle

SULUCA KÖYÜ NEREDE?

Yarının Köyleri temalı reklam filmi için Adana'da reklam çekimi yapan Tarkan reklamın ilk başında Sulucu Köyü tabelasını gösteriyor. Suluca Köyü Adana'da yer alan bir köydür. Suluca Köyü doğası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Suluca Köyü Adana/Sarıçam'da yer alır. 

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı! Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi... Haberi Görüntüle

KÜRKÇÜLER, YÜREKLİ, DAĞCI KÖYÜ HANGİ İL VE İLÇEYE BAĞLI?

Mega star Tarkan Kürkçüler Mahallesinde reklam filmi çekti. Kürkçüler Adana'da yer alıyor. Kürküler Köyü, Yürekli Köyü ve Dağcı Köyü Adana'nın Sarıcaç ilçesine bağlı köylerdir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading