Yandex Metrica

Son dakika! Kar Türkiye'yi esir aldı 30 araç birbirine girdi

Son dakika! Kar Türkiye'yi esir aldı 30 araç birbirine girdi

İCA tarafından işletilen Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Genel

23.01.2024, 18:42

İstanbul'da yoğun kar yağışı etkisini devam ettiriyor. İstanbul Havalimanı'nda akşam saatlerine kadar uçuşlar durduruldu, kamuda mesai saati 15:30'a çekildi, kentte çok sayıda zincirleme kaza meydana geldi, yollar kapandı. Kar yağışının saat 17:00'den sonra daha etkili olacağı belirtiliyor. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında akşam saatlerinde beklenen kar fırtınasına dikkat çekti, hava sıcaklığının eksi 2 derecelere kadar düşeceğini açıkladı. 

Son dakika gelişmesine göre; İCA tarafından işletilen Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 araç birbirine girdi.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

YOL TAMAMEN TRAFİĞE KAPATILDI

İstanbul Havalimanı istikametinde yaşanan kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yol tamamen trafiğe kapatıldı.

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

30 aracın karıştığı zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bölgede yoğun kar yağışı ve tipi devam ederken, araçların kaldırılma çalışması sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading