Yandex Metrica

Şeyma Subaşı boşandı mı? Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi neden boşanıyor?

Şeyma Subaşı boşandı mı? Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi neden boşanıyor?

Şeyma Subaşı boşandı mı? Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilik ile adını duyuran ve lüks tatilleri ile dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı geçtiğimiz aylarda Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi evlenmişti. Çiftin mutlu evliliklerinin kısa sürede bozulduğu ve boşanma aşamasında oldukları iddia edildi. Şeyma Subaşı’nın boşanmak için gerekli işlemleri başlattığı iddia edildi. Peki Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi neden boşanıyor?

Genel

05.05.2024, 23:53

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi geçtiğimiz aylarda evlenmişti. Çift Marakeş'te yaptıkları dillere destan düğünle adlarından söz ettirdi. Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın evlilikleri kısa sürdü. Çiftten gelen iddialar ise herkesi şaşırttı. Henüz daha 4 ay evli kalan çiftin boşanmak için mahkemeye başvurduğu iddia edildi. 

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI BOŞANDI MI?

Gelen iddialara göre Acun Ilıcalı'dan 2018 yılında boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı Milyarder iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Çiftin boşanacakları belirtildi. Şeyma Subaşı henüz resmi olarak boşanmadı ancak taraflar boşanmak için anlaşmaya vardı. Davanın kısa sürede sonuçlanmasıyla çiftin boşancağı iddia edildi. Şeyma Subaşı'nın paylaşımında parmağında yüzüğünün olmaması ayrılık dedikodularını alevlendirmişti. Ancak taraflardan boşanma iddialarını doğrulayacak bir açıklama gelmedi. 

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI İLE MOHAMMED ALSALOUSSİ NEDEN BOŞANIYOR?

Günaydın yazarı Bülent Cankurt boşanma iddialarının detaylarını yazdı. Cankurt'un iddiasına göre Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı'na karşı psikolojik şiddet uyguluyor. Bülent Cankurt magazin gündemini sarsan gelişmeye ilişkin şunları yazdı “Evliliklerinin ikinci haftasında Tokyo'da balayındayken sorunlar yaşamaya başladığını öğrendiğim çift, iki hafta önce İstanbul'da bir kulüpte ciddi bir tartışma yaşamış ve Meedo ülkeyi terk etmiş. Geçen hafta da boşanma protokolü imzalayıp mahkemeye başvurmuşlar. Protokol imzaladıkları için ilk celsede boşanacaklar.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading