Yandex Metrica

Seçil Erzan'ın tehdit edildiği video ortaya çıktı!

Seçil Erzan'ın tehdit edildiği video ortaya çıktı!

Aralarında ünlü futbolcular dahil çok sayıda iş insanını yüksek getirili fon vaadiyle dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan'ın tutuklu yargılanmasına devam ediliyor. Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Son olarak (Moci) Mojtaba Hakani ismi de bazı haber kanalları tarafından telaffuz edilmeye başlandı. Peki Mojtaba Hakani kimdir?

Genel

23.01.2024, 21:46

Seçil Erzan davasında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslere, Selçuk İnan gibi futbolcuların ve çok sayıda iş insanının yer aldığı yüksek getirili fon dolandırıcılığı iddiasında yeni isimler ortaya çıkıyor. Son olarak Seçil Erzan ifadesinde tehdit edildiğini belirtmişti. Kanal D Haber'de yer alan habere göre Seçil Erzan evinden alınarak boş bir araziye götürülüp borcu olmadığına dair zorla video çektirildi. 

2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! 2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! Haberi Görüntüle

MOCİ MOJTABA HAKANİ KİMDİR?

Seçil Erzan'ın senetle ve faizle para aldığı isimler tarafından tehdit edildiğine dair görüntüler Kanal D Haber'de yer aldı. Videoda Seçil Erzan “Süleyman amca sana vermiş olduğumuz Moci'nin ve Nazlı’nın senedinde her ikisinde bir çıkarı yok. Senden rica ediyorum onların senetlerine hiçbir şey yapma. Bir kuruş para almadığımı da söyle, Moci bir kuruş para almadı” ifadelerini kullanıyor. Videoda adı geöçen Moci'nin ise İran asıllı Mojtaba Hakani olduğu iddia edildi.

Mojtaba Hakani Seçil Erzan'ın üniversite arkadaşının eşi olduğu belirtildi. 

Seçil Erzan’ın kaldığı evden alındığı ve boş bir arazinin ortasında video kaydı alındığı haberde iddia edildi. Seçil Erzan'ın üstünde eşofmanı vardı. Yüzü gözü de şiş içindeydi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading