Yandex Metrica

Rumy Al-Qahtani kimdir? Rumi El Katani nereli?

Rumy Al-Qahtani kimdir? Rumi El Katani nereli?

Suudi Arabistan'da değişim hayatın her alanında kendisini göstermeye başladı. Müslüman olmayan ülkelerin diplomatlarına ülkede alkol satışına izin verilmişti. Son olarak ise ülke tarihinde ilk kez bir güzellik yarışmasına temsilci gönderildi. Rumy Al-Qahtani Suudi Arabistan'ı güzellik yarışmasında temsil etti. Peki Rumy Al-Qahtani kimdir? Rumi El Katani nereli?

Genel

20.05.2024, 11:34

Singapur'da düzenlenen bir güzellik yarışması Suudi Arabistan'ın gönderidiği ilk kadın temsilci ile adından söz ettirdi.  Asya ve Arap ülkeleri arasında düzenlenen güzellik yarışmasında Suudi Arabistan'ı temsilen Rumy Al-Qahtani yarıştı. 

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

RUMY AL-QAHTANİ KİMDİR?

Rumy Al-Qahtani Suudi Arabistan'ın uluslararası arenada yapılan güzellik yarışmasına katılan ilk kadındır. 

Singapur'da düzenlenen  Miss Mrs Global Asya güzellik yarışmasında Suudi Arabistan'lı Rumy Al-Qahtani yarışmacı olarak katıldı. 

Avustralya, Borneo, Hindistan, Endonezya, Japonya, Tayland, Filipinler, Singapur, Suudi Arabistan, Vietnam, Bangladeş, Myanmar ve Malezya'nın da bulunduğu 12 ülkeden 25 kadının katıldığı yarışmaya damga vuran kadınlardan biri de Suudi Arabistanlı Rumi el Kahtani oldu.

Rumi El Katani sosyal medyayı etkili şekilde kullanıyor. Instagram hesabından 870 bin takipçisi bulunuyor. 

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan genç model "Malezya'da düzenlenen Miss Asia International 2024 yarışmasına katılmaktan onur duyuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

6

2

2

1

3

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading