Yandex Metrica

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir?

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir?

Şişli'de meydana gelen bir hırsızlık olayına müdahale eden Rambo Berk lakaplı oyuncu Ferhat Yılmaz hırsızı etkisiz hala getirerek polislere teslim etti. Yaşnan olayın ardından Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? soruları sorulmaya başlandı. İşte Ferhat Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi...

Genel

27.04.2024, 00:51

Şişli’de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı araç bir hırsız tarafından çalındı. Kovalamaca sonucu köşeye sıkışan hırsız kadın ve eşine bıçak çekince tesadüfen oradan geçen “Rambo Berk” olarak bilinen ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz aracın yolcu kapısını açarak hırsıza müdahale etti. Hırsız yere yatırılarak etkisiz hale getirildi. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

RAMBO BERK (FERHAT YILMAZ) KİMDİR?

Ferhat Yılmaz "Rambo Berk" adı ile biliniyor. 

18 Aralık 1973'te İstanbul'da dünyaya gelen Ferhat Yılmaz Organize İşler (2005), Yılan Hikayesi (1999) ve Helak: Kayıp Köy (2015) filmlerindeki performansı ile hafızalara kazındı. 

Aynı zamanda radyo programı sunuculuğu da yapan Ferhat Yılmaz Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Konservatuarında tiyatro eğitimini tamamladı.

Ayla Algan ekibiyle Ekol Drama’da tiyatroda görev aldı ve pek çok oyunda rol aldı. 

2004-2006 yılları arasında BKM ekibi içinde yer aldı. 

Okan Bayülgen ZAGA'da oyunculuk yaptı.

Oyunculuğa ilk kez 1991’de İbret isimli tv filmiyle başladı.  1999’da oynadığı Yılan Hikayesi dizisinde Rambo Berk karakteriyle tanındı. 2019 yılından itibaren  Kalk Gidelim dizisinde İsmet Kırbaç karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Loading