Yandex Metrica

Piyasalarda DOLAR ve ALTIN hareketliliği: Gözler Merkez Bankası’ndan faiz kararında: Merkez Bankası faiz oranı kaç olacak, yükseltecek mi?

Piyasalarda DOLAR ve ALTIN hareketliliği: Gözler Merkez Bankası’ndan faiz kararında: Merkez Bankası faiz oranı kaç olacak, yükseltecek mi?

Merkez Bankasının açıklayacağı faiz kararı borsada altın ve doları doğrudan etkileyecek faiz kararı öncesinde dolar ve altın kurundaki gelişmeler yakından takip edilmeye başlandı. Faiz kararı sonrasında alınacak kararlar merakla bekleniyor.

Genel

23.01.2024, 21:03

Altın ve Dolarda’ki sert yükselişin ardından Merkez Bankasının alacağı faiz kararı merak konusu oldu. Piyasayı doğrudan etkileyecek olan faiz kararının ne olacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin Dinamik Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Ceyhun Yavaş açıklamalarda bulundu.

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

'POLİTİKA FAİZİ YÜZDE 20 ARTACAK'

Yavaş "TCMB, 22 Haziran Perşembe günü saat 14:00’te, ekonomi yönetimindeki değişikliklerin ardından ilk politika toplantısını gerçekleştirecek. Piyasadaki medyan görüş %25 olsa da analist beklentileri %15 ila %40 arasında değişkenlik gösteriyor. Bizim kurum beklentimiz ise politika faizinin %20 olması yönünde.” İfadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading