Yandex Metrica

Pazartesi okullar tatil mi? 27 Kasım'da İstanbul'da fırtına ve kar nedeniyle okullar tatil olur mu?

Pazartesi okullar tatil mi? 27 Kasım'da İstanbul'da fırtına ve kar nedeniyle okullar tatil olur mu?

İstanbul için Meteoroloji'den sonra AKOM'dan da uyarı geldi. İstanbul için Pazar günü kar yağışı beklendiği açıklanırken AKOM ise 26 Kasım Pazar günü güçlü fırtına beklendiğini duyurdu. Yaşanan süreçlerin ardından İstanbul'da okula gidecek olan öğrenciler İstanbul'da 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? 27 Kasım'da İstanbul'da fırtına ve kar nedeniyle okullar tatil olur mu? sorularına yanıt arıyor.

Genel

23.01.2024, 21:45

26 Kasım Pazar günü İstanbul'da kar yağışı beklendiği duyurulmuştu. Kar yağışı öncesi Cumartesi günü ise kentte şiddetli sağanak yağış beklendiği açıklandı. Sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olması istendi. İstanbul Valisi Gül pazar günü için yaptığı değerlendirmede "İstanbul'umuzda 26 Kasım Pazar günü kar yağışı bekleniyor." demişti. AKOM ise pazar günü için İstanbul'da fırtına, şiddetli sağanak yağış uyarısında bulundu. İstanbul'da sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların hazırlıklı olması istendi.

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

AKOM İstanbul'da hafta sonu soğuk ve yağışlı hava uyarısında bulundu. Cumartesi ve Pazar günü İstanbul'da şiddetli yağış beklendiği açıklandı. İstanbul'da 26 Kasım'da fırtına beklendiği de açıklandı. 27 Kasım Pazartesi günü okula gidecek olan öğrenciler ise İstanbul'da Pazartesi okullar tatil mi? 27 Kasım'da İstanbul'da fırtına ve kar nedeniyle okullar tatil olur mu? sorularını sormaya başladı. Okulların tatil olup olmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Okulların tatil edlip edilmeyeceğini o günkü hava koşulları belirleyecek. 

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

27 KASIM İSTANBUL'DA FIRTINA NEDENİYLE OKULLAR TATİL OLUR MU?

Havaların aniden soğumasıyla İstanbul'da 26 Kasım'da şiddetli sağanak yağış ve fırtına bekleniyor. Yüksek kesimlere de kar yağışı bekleniyor. Olumsuz hava koşullarında okulların tatil olup olmayacağına valilikler karar veriyor. 

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'A SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI 

AKOM'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da hafta sonu soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Rüzgârın cumartesi günü fırtına (40-60km/s), pazar günü ilk saatlerden itibaren ise kısa süreli hamlelerle tam fırtına (80-100km/s) şiddetinde eseceği belirtiliyor. Sonrasında 8-10 derecelik ani sıcaklık düşmesi ile birlikte kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanması bekleniyor. Yağışların şehrin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülebileceği tahmin ediliyor. 

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

ŞİDDETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

NTV meteoroloji editörü Dilek Çalışkan yaptığı açıklamada "İstanbul'da cumartesi gece saatlerinden itibaren karayel güçlenerek fırtınaya dönüşecek. Fırtınanın hızı 100 kilometreye çıkabilir." diyen Dilek Çalışkan, "Cumartesi gecesi çok şiddetli yağışla beraber İstanbul ve Trakya bölgesinde sel tehlikesi bulunuyor. Pazar sabah saatlerinden itibaren bu yağmurun ardından karayele dönen rüzgarla kar yağış başlayacak. Şu anki tahminlerde kar yağışının gün boyu süreceği görülüyor. Şehrin yüksek kesimlerine lapa lapa kar yağabilir." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading