Yandex Metrica

Öğrenciler dikkat! akan Tekin açıkladı: Eğitimde yeni dönem başlıyor

Öğrenciler dikkat! akan Tekin açıkladı: Eğitimde yeni dönem başlıyor

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren kararı az önce duyuruldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğrencileri çok yakından ilgilendiren duyuruyu paylaştı. Bakan Tekin, ilkokul ortaokul ve lise öğrencileri için tüm kademelerde değişiklik yapılacak dedi.

Genel

23.01.2024, 21:49

Külliyede düzenlenen kabine toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencileri çok yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Tekin, müfredat için çalışmaların sürdüğünü belirterek, tüm kademelerde müfredetı kademeli olarak değiştireceklerini söyledi.

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan değişikliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Tekin, 2024 - 2025 yılı eğitim öğretim yılından itibaren geçerli olmak üzere kademeli müfredat değişikliği yapılacağı söyledi. 

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

DERS SAATLERİ KISALACAK MI?

Müfredat değişikliği için hazırlıkta sona geldiklerini ifade eden Bakan Tekin, kendisine yöneltilen ders saatleri kısalacak mı sorusuna da cevap verdi. Bakan Tekin ders saatlerinde kısaltma yapmayacaklarını söyledi.

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ NASIL YAPILACAK?

Peki müfredat değişikliği nasıl yapılacak? Müfredat değişikliğine zaman gidilecek? Milli Eğitim Bakanlığı, okul öncesinden lise son sınıfa kadar tüm eğitim kademelerinde hazırlıklarını yürüttüğü yeni müfredat, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde, okul öncesi, ilkokul birinci, ortaokul beşinci ve lise dokuzuncu sınıflardan itibaren kademeli şekilde uygulanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading