Yandex Metrica

Muzaffer Ertürk kimdir? CHP Gaziantep Belediye Başkan Adayı kim oldu?

Muzaffer Ertürk kimdir? CHP Gaziantep Belediye Başkan Adayı kim oldu?

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 yerel seçimlerde yarışacak adaylarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı netleşti. Muzaffer Ertürk'ün Gaziantep'ten aday gösterildiği açıklandı. Partililer ve Gaziantep'te yaşayan vatandaşlar ise Muzaffer Ertürk kimdir? CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim oldu? sorularına yanıt aramaya başladı.

Genel

19.05.2024, 19:16

CHP 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde yarışacak adaylarını açıklamaya devam ediyor. CHP son olarak Gaziantep'te Muzaffer Ertürk'ü aday gösterdi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen CHP'li Muzaffer Ertürk'ün kim olduğu ise arama motorlarına oldukça fazla sorulmaya başlandı. Muzaffer Ertürk kimdir? CHP Gaziantep Belediye Başkan Adayı kim oldu? sorularının yanıtı haberimizin detayında olacak...

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

MUZAFFER ERTÜRK KİMDİR?

Muzaffer Ertürk Gaziantep'te yaşamını sürdüren Tıp doktorudu. 

Gastroenteroloji alanından uzman doktor olan Muzaffer Ertürk 1967 yılında Adıyaman’ın Besni ilçesinde doğdu.

Henüz 1 yaşındayken ailesi ile birlikte Gaziantep'e göç etti ve kendilerine burada hayat kurdular. 

Muzaffer Ertürk lise eğitimine kadar olan eğitimlerini Gaziantep'te tamamladı. Daha sonra  İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini kazandı ve İstanbul'a gitti. 

Tıp doktoru diplomasını aldıktan sonra 1992- 1996 yılları arasında  İstanbul SSK Ok Meydanı Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasını tamamladı. Ardından ikinci İhtisasını ise 1997 – 2000 Trakya Üniversitesi Gastroenteroloji Ana Bilim Dalında tamamladı.

Ersin Arslan Devlet Hastanesinde bir süre görev aldı. Ardından Gaziantep Amerikan Hastanesinde uzun süre çalıştı. 

Muzaffer Ertürk iyi derecede İngilizce biliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading