Yandex Metrica

Murat Çepni kimdir, nereli? DEM Parti İstanbul adayı kim?

Murat Çepni kimdir, nereli? DEM Parti İstanbul adayı kim?

DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylarını açıkladı. DEM Parti İstanbul adayı kim? İBB Başkanlığı için Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni aday olarak gösterildi. Peki Murat Çepni kimdir ve nereli? Murat Çepni Kürt mü, nerede doğdu?

Genel

19.05.2024, 01:01

DEM Parti'de İstanbul adayı bilmecesi sona erdi. Uzun süre CHP ile ittifak görüşmesi yapan DEM Parti seçime kendi adaylarıyla girme kararı vermişti. DEM Parti'nin çıkaracağı aday merak edilirlen 9 Şubat'ta beklenen duyuru geldi. DEM Partisi Sözcüsü Ayşegül Doğan, 3 ilçe, 40 il ve birçok büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan iller arasında İstanbul'da var. DEM Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni oldu.

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

MURAT ÇEPNİ KİMDİR?

Murat Çepni 1974 yılında Rize'de dünyaya geldi. Lise yıllarında siyaset ile ilgilnen Murat Çepni üniversiteyi yarım bıraktı. Üniversite sırasında tutuklanan Murat Çepni uzun yıllar cezaevinde kaldı. 

Cezaevinden çıktıktan sonra HDP saflarında yer aldı. 

2018 Genel Seçimlerinde HDP'den İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı oldu.

Ezilenlerin Sosyalist Partisi'nde görev aldı.

Samsun'da yaşıyor. Ailesi Samsun'da evli 2 çocuğu var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading